bulurum tabi kemosh, biraz istekler artsın oylama yaparız, şööle güzel bi anket koyarız, evdeki peçeteleri saymaktan sıkıldım da ondan 😛
pickthezakk demiş ki:bizimde artık bir zoom gfx5'imiz var bizde çalabiliriz bişeyler heralde 😛 bide stagg olsa heralde komşular dayanamazdı. istek yapıyorum pearl jam black
pickthezakk demiş ki:evet bum tebrik ederim seni zaten benim istediğim şeyleri bi daha istemişsin iyi oldu herkes böyle bastırırsa anathema çalarlar inşallah. zaten biz bile çalabildiğimize göre onlar allahını çalar. dedigin gibide orası ful ceker. tabi bide söyle bi durum var. bildigim kadarıyla felixin işletmeciliğini yankı üstlendi. bi kıskanclık durumu olmasın ? 😛 ve punkhero arkadaşın listesine güzel bi gönderme yaptığın için sağol bum... yeter artık tipik bar şarkılarından tiskinti geldi.. 6. yılım ve hala pshyco killer calanlar var..
punkhero demiş ki:evet haklısınız.boşuna uğraşmışım.keske birileri bu parçaların bir kaçını dinleme zahmetini gösterseydi de, bunlar zaten her yerde çalınıyor diye abuk yorumlarda bulunmasaydı...
roxanne demiş ki:ya da vazgeçtim forgotten hopes değilde flying olsun anathema dan....artık çalın bunları da bizde yavaş yavaş neslimizi tüketelim.....bu şarkılar repertuarda olursa bar sahipleri bugüne kadar yapamadıkları satış rakamlarını tutturacak fakat her geçen gün bir müşterilerini kaybedecekmiş gibi bir his var içimde.....
ya neden agresifleşiyosunki, kızmana gerek yok ben sadece kendi fikrimi beyan ettim, bağzılarıda bu fikre katıldı...kimse senin listene karıştığı falan yok, sen gene liste yapmaya devam et, bak bizim istediklerimizi hiç takmıyolar bile ama seninkileri indiriyomuş nonsleeper.nezamandır yırtıyoz kendimizi anathema diye hala onun önünde soru işareti var.evet haklısınız.boşuna uğraşmışım.keske birileri bu parçaların bir kaçını dinleme zahmetini gösterseydi de, bunlar zaten her yerde çalınıyor diye abuk yorumlarda bulunmasaydı...
evet malesef bildiğim ve bu güne kadar dinlediğim kadarıyla ki 50 kez dinlemişimdir çirkef bi punk grubu değil.. ayrıca Alarm! diye bi grup var gayet punk çalıyorlar. senin istediğin parçalarıda çalarlar gayet güzel. ama mümkünse bırakta çirkef yolunda devam etsin. bunalım iyidir hoştur güzeldir. zaten bi ton içtim..kafam çok iyi 😆punkhero demiş ki:evet haklısınız.boşuna uğraşmışım.keske birileri bu parçaların bir kaçını dinleme zahmetini gösterseydi de, bunlar zaten her yerde çalınıyor diye abuk yorumlarda bulunmasaydı...