Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben onu istemiyorum.....ben listenin 2. sırasında "ı feel you" olsun istiyorum....ama çok ısrar ederseniz başka bişilerde isteyebilirim yanına....extradan....

bidakka bidakka önce ben istekte bulundum, o yüzden önce benimkileri gözönüne alın 😉 pearljam-black mükemmel bir seçim evt en başta olsun
ama punkhero arkadaşın yaptığı listeyi pek gözüm tutmadı :|
tamam bende dinlerim arada the killers, franz ferdinand gibi grupları,ama onlar zaten çalınan parçalar barlarda, pearl jam alice in chains, anathema gibi artık hiç çalınmayan güzel grupların parçalarını çalmanız daha hoş olurdu bence,eminim barı dolup taşırırsınız, tabi yanlış anlamayın şuandada iyisiniz zaten ve barı dolduruyosunuz heralde ,ben uzun zamandır sizi dinlemeye gelemedimde, son geldiğimde biraz boştu,oda pazartesi olmasından kaynaklanıyodu heralde :? neyse geçelim bunu..yani demek istediğim insanlar buparçaların çalındığı grup ve mekan arıyolar ama bulamıyolar, örneğin ben ve arkadışım..son mekanlara akmaya karar verdiğimiz gece bornovadaki butun barlara girip çıktık ama bir yerde 15 dakikadan fazla kalamadık,sonrada vazgeçip 1gibi eve döndük. ve sanırım artık pes ettim o geceden sonra barada gitmek istemiyorum...heryerde oyun havası...bilemiyorum bizdemi bisorun var, biz eğlenmeyi bilemiyoruz heralde.
birşey daha ben radioheadi çok severim daha öncede söylemiştim zaten, radioheadden söylemenizi istediğimide biliyorum, nonsleepr kızma bana ama yukarda saydığım grupların parçaları senin sesine radiohead ve coldplayden daha çok yakışır diye düşünüyorum,tabi bu sadece benim düşüncem...
kolay gelsin..

evet bum tebrik ederim seni zaten benim istediğim şeyleri bi daha istemişsin iyi oldu herkes böyle bastırırsa anathema çalarlar inşallah. zaten biz bile çalabildiğimize göre onlar allahını çalar. dedigin gibide orası ful ceker. tabi bide söyle bi durum var. bildigim kadarıyla felixin işletmeciliğini yankı üstlendi. bi kıskanclık durumu olmasın ? 😛 ve punkhero arkadaşın listesine güzel bi gönderme yaptığın için sağol bum... yeter artık tipik bar şarkılarından tiskinti geldi.. 6. yılım ve hala pshyco killer calanlar var..

pickthezakk demiş ki:
evet bum tebrik ederim seni zaten benim istediğim şeyleri bi daha istemişsin iyi oldu herkes böyle bastırırsa anathema çalarlar inşallah. zaten biz bile çalabildiğimize göre onlar allahını çalar. dedigin gibide orası ful ceker. tabi bide söyle bi durum var. bildigim kadarıyla felixin işletmeciliğini yankı üstlendi. bi kıskanclık durumu olmasın ? 😛 ve punkhero arkadaşın listesine güzel bi gönderme yaptığın için sağol bum... yeter artık tipik bar şarkılarından tiskinti geldi.. 6. yılım ve hala pshyco killer calanlar var..

yankı felix barın işletmeciliğini 1 ay kadar önce bıraktı, bide repertuar konusunda şu an ki durum

1 depeche mode yada placebo versiyonuda olabilir I feel you
2 pearl jam - black
3 bi radiohead daha düşünüyoruz buda sürpriz
4 bide placebo yada muse yada ikiside düşünüyoruz
5 anathema?

başta söylemem gerekir bu listenin süresi tatil başlayınca son bulucak ve en çok istenen şarkıları ekliycez, biraz populist bi durum ama yinede tercihler güzel.

evet haklısınız.boşuna uğraşmışım.keske birileri bu parçaların bir kaçını dinleme zahmetini gösterseydi de, bunlar zaten her yerde çalınıyor diye abuk yorumlarda bulunmasaydı...

depche mode versiyonu olsun....placebo yu ben bu şarkıda başarılı bulmuyorum....onun dışında liste süper.....anathema dan fogotten hopes olabilir...çok fena şarkı yahu....birde portishead eklemeyi de düşünün derim ben.....,başka başka....aklıma gelmiyo şimdilik...gelince yine yazarım, yüzsüzüm ya...🙂

ya da vazgeçtim forgotten hopes değilde flying olsun anathema dan....artık çalın bunları da bizde yavaş yavaş neslimizi tüketelim.....bu şarkılar repertuarda olursa bar sahipleri bugüne kadar yapamadıkları satış rakamlarını tutturacak fakat her geçen gün bir müşterilerini kaybedecekmiş gibi bir his var içimde.....

roxanne demiş ki:
ya da vazgeçtim forgotten hopes değilde flying olsun anathema dan....artık çalın bunları da bizde yavaş yavaş neslimizi tüketelim.....bu şarkılar repertuarda olursa bar sahipleri bugüne kadar yapamadıkları satış rakamlarını tutturacak fakat her geçen gün bir müşterilerini kaybedecekmiş gibi bir his var içimde.....

forgatten hopes iyidir.yanlız ben 'nesil tüketmek' ve 'müşteri kaybetmek' kısımlarını pek anlayamadım.tabii ki bütün repertuar böyle olmayacak bunlar özel şarkılar ve belirli kesime hitap edecek.genel repertuar her zamanki gibi olacak.ne dediğini biraz açarsan sevinirim

ölümcül şarkılar bunlar arkadaşım.....ben bunların hepsini bi geceye sığdırırsam bide genel repertuarda da sevdiklerim var....sonra beni yerlerden toplarsınız diyorum...bilmem anlatabildim mi....

arkadaşlar bu arada yılbaşında felixte ephesos la birlikte çalacağız.içki sınırsız olacak.herkes istediği kadar içebilir.(yerli yabancı)tavsiyem herkesin içelbildiğinden fazlasını içsin.çünkü biz grupça çok içecez.deliler gibi eylenecez.hepinizi felixe bekliyoruz.kaçırmayın derim ben..

evet haklısınız.boşuna uğraşmışım.keske birileri bu parçaların bir kaçını dinleme zahmetini gösterseydi de, bunlar zaten her yerde çalınıyor diye abuk yorumlarda bulunmasaydı...
ya neden agresifleşiyosunki, kızmana gerek yok ben sadece kendi fikrimi beyan ettim, bağzılarıda bu fikre katıldı...kimse senin listene karıştığı falan yok, sen gene liste yapmaya devam et, bak bizim istediklerimizi hiç takmıyolar bile ama seninkileri indiriyomuş nonsleeper.nezamandır yırtıyoz kendimizi anathema diye hala onun önünde soru işareti var.

anathema istiorumm beeeen 🙂
flying
one last goodbye
dont look too far
lost control
fragile dreams..

ama en çok istediim flying..çok sevinirim çalarsanızz
sevgiler.

punkhero demiş ki:
evet malesef bildiğim ve bu güne kadar dinlediğim kadarıyla ki 50 kez dinlemişimdir çirkef bi punk grubu değil.. ayrıca Alarm! diye bi grup var gayet punk çalıyorlar. senin istediğin parçalarıda çalarlar gayet güzel. ama mümkünse bırakta çirkef yolunda devam etsin. bunalım iyidir hoştur güzeldir. zaten bi ton içtim..kafam çok iyi 😆

Geri