belki çok eleştiri alıcak ama kişisel düşüncemi söylemeliyim, bence bar eğlence mekanıdır ve gelen herkesin memnun ayrılması gerekir, çünkü bu rutindir ve hep kendini tekrar eder ve etmelidir, barda şarkı söylerken çok eğlenirim, sahnede göbek atar kafa sallar dans eder zıplarım, sonra eve girip hala radiohead, muse, bobby mcferrin, dave matthews çalışırım ve söylerim, yani bana göre müzik evde istediğim gibi yapılır, barda ise seyircinin istediği olur, bastırın herşeyi çalalım, geçen hafta ooze da burnum tıkalı eğlenmeye çalışırken (ki benden travesti gibi ses çıkıyordu) bir sürü istek geldi, bunları yazıyorum buraya ki nasıl bir karmaşa içinde olduğumu anlayın Smile
ibrahim tatlısesten çalıo musunuz çalsanız ne güzel olur
cem karaca tamirci çırağı
başka sezen aksu çalar mısınız???
Haklısın bar herkesin eğlenebileceği bir yer, ama adını rock bar koymasınlar ozaman..bende nereye girmiceğimi bilirim, orda çalan parçalarada hiç karışmam, işim olmaz...
sende böyle düşünüyosan, söylicek bişey kalmıyo zaten...yani çalınanları beğenmeyenler senin yaptığın gibi kendi beğendiklerini oturup evlerinde dinlesinler..aslına bakarsan bende evde lamb, goldfrapp, a perfect circle, massiveattack gibi grupları dinliyorum kalkıpta onlardan çalınmasını istemiyorum, istediğim tek şey arada stres atmak için dışarı çıktığımda beni rahatlata bilecek bir yerin olması orda biramı içerken sevdiğim parçaları canlı olarak dinlemek,bu gidişle evden adımımı atmıcam dışarı... tamam herkezin zevki farklı, ama eğer bir mekana rock bar bir yere türkükafe yok pavyon, nightclub bilmem ne ...diyolarsa bunun binedeni varda o yüzden ayrım yapmışlar, ben giripte bi türkü kafede yada pavyonda radiohead isteyemiyosam, rockbara girende ibrahimtatlıses isteyemez.
madem barlar herkezin eğlene bileceği bir yer(genel olarak tüm barlar) bende bundan sonra arkadaşımı alcam pavyona gidecem orda en önde oturup peçetelere anathema, yazıp solist bayana vercem olmadı,anathema anathema diye bağıracam...sonra neolur tabi bilmiyorum. rock barda ibrahim tatlıses isteyene bişey olmadığına göre bana hiçbişey olmaz.