Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çirkef kesinlikle tuttum sayenizde çalışırken daha az sıkılıyorum.özellikle cumartesileri süper kalabalık oluyor. anathema dan fragile dreams i dinlemek isterim açıkçası.birileri de depeche mode-precious u çalsın mümkünse.başarılar çirkef.

arkadaşlar tekrar merhaba uzun zaman oldu galiba bizden birinin mesaj atmaması.bu aralar sizinde olduğu gibi bizimde okullarımız iyice yoğunlaştı.derken burayı biraz aksattık galiba.ama neyse.hepinizin yeni yılını kutlarım.hep beraber güzel bir 2006 geçirmek dileğiyle...

..[/quote]Eyvallah kardeşim sağolasın.Yakında şahsen de tanışırız inşallah... 😉[/quote]

vallaha bekliyorum.bi program günü gel.tanışalım bi bira ısmarlayım sana.hadi görüşmek üzere..

pickthezakk demiş ki:
sizin program iptalmi oldu bu gece? çıkmıyomuydunuz felixde. hem ayrıca sen neden benim yazdıklarıma cevap vermiyosun çirkefin basçısı...😀

cevap vermiyorum değil be pickthezack.ilgilrnemedik bi süre forumla.
bu arada kızma sakın.anathema fikrini gerçekten sen attın ortaya.ama bem mırıldanmasaydım.aklına bile gelmeyecekti.
neyse.tabiiki de anathema senden çıktı çalcaz inşallah senin için..
hadi kendine iyi bak

çirkef beyler dün hepberaber çok eğlenceli bir gece geçirdik.umarım daha nice partilerde beraber çalarız söyleriz eğleniriz.2006'nız güzel geçsin 😀

sevgili çirkef elemanları yeni yılda başarılarınızın devamını dilerim..bayramda izmirdeyim anathemayı çalmazsanız bozuşuruz ona göre 😀

seyfi....

"Çirkefi dinlediniz!" cuma günü bunu duydum ve ne çabuk bittigini düşünüp saate baktım.. gercekten de süre dolmuş diyip şaşırdım.. Size doyum yok.. 2006 da başarılarınızın devamını dilerim...

kardeşlerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, bütün müzik yaşantıları boyunca sağlık, başarı, huzur ve mutluluklar dilerim...

çirkefler yeni yılınız kutlu olsun...

arkadaşlar yeri gelmişken söyliyim
bugün emreyle de konuştuk
madem anathema olayına giriyosunuz
girmişken bir akşam sırf damar olayına girsenize
ne kadar damar parça varsa patlatırsınız
bizde derbeder arkadaşlar olarak rakı eşliğinde tripten tribe koşarız...

şahane olmamı?!?!?

pitchshifter demiş ki:
çirkefler yeni yılınız kutlu olsun...

arkadaşlar yeri gelmişken söyliyim
bugün emreyle de konuştuk
madem anathema olayına giriyosunuz
girmişken bir akşam sırf damar olayına girsenize
ne kadar damar parça varsa patlatırsınız
bizde derbeder arkadaşlar olarak rakı eşliğinde tripten tribe koşarız...

şahane olmamı?!?!?

bak iyi oldu böyle bi fikir attığın.özel program olayı zaten bizimde aklımızdan geçmiyor değildi.ama biraz zor olabilir.bi deneyelim.efkarlı arkadaşlar için özel bir program olabilir ileride.şöyle damardan

pickthezakk demiş ki:
yaw umarım başındasındır bilgisayarın kırmızı karanfil bulamadım kurdela takıcam 😀

bu mesaj çok enteresan yerlere çekilebilir şimdi ama artık öyle şeyler yapmıyorum.....neyse....... ama kurdelayı kim neresine nasıl takıyo merak ettim bende gelcem akşam çirkef dinlemeye...hatta şöyle bi kampanya düzenleyelim...
bu akşam herkes çirkef dinlemeye gitsin.....forumcanak bi eğlenelimm...
ama biralar çirkeften.....eheheheh.....

ben ikna ettim onu üzülme sen.....çalcaklar anathema.....istersen evdeki bulaşıklarıda yıkasınlar......(!)

şaka arkadaşım şaka da çok üstlerine gidiyoruz gençlerin....zaten ne kadar şarkı istediysek çalcaz dediler...söz verdiler....ve sözünden de dönmezler.....biraz rahat bırakalımda onlarda bi nefes alsınlar diye düşünüyorum......baksana kaç gündür foruma uğramıyo millet.....
hem belki bizim düşünemediğimiz güzel bişiler vardır akıllarında...ortalığı biraz durultalım da bakalım onlardan ne ses gelcek.......

ne diyosunuz...bence gayet mantıklı......

Geri