sayın çirkefin basçısı yaw tanıştıkta adını bile sormadım valla kusura bakma bugün yolcuyum ben oralardan yazamam muhtemelen size başarılar bayramda burdayım ama eğer çıkarsanız felixte görüşürüz...
Bak gördün mü bi hasta oldun,herkes iyileş iyileş mesajları yağdırmaya başladı... 😆 Eheheh.Demek ki neymiş,bassız olmazmış! 😆 Pek ses etmesem de takip ediyorum başlığı.Kolay gelsin...cirkefinbascisi demiş ki:bu arada pickthezack kardeşim çarşambe geldin ama sıkıldın heralde hemen gittin. oturup konuşamadık. bunu saymıyorum.bu arada adım emre.genelde program sonlarında tanıtırız kendimizi.heralde hiç kalmadın o vakte kadar.neye bayramda bekliyorum tekrar o zaman.mümkümse ROXANNE de gelsin.en anathema isteyenler olarak.
hade bakalım görüşürüz..
okyanus989 demiş ki:aranıza yeni katıldım.izmirde yaşamasamda sık sık gelirim.ozze ve beride dinledim sizi.bence gayet sağlam bi grup
StickmasteR demiş ki:Bak gördün mü bi hasta oldun,herkes iyileş iyileş mesajları yağdırmaya başladı... 😆 Eheheh.Demek ki neymiş,bassız olmazmış! 😆 Pek ses etmesem de takip ediyorum başlığı.Kolay gelsin...cirkefinbascisi demiş ki:bu arada pickthezack kardeşim çarşambe geldin ama sıkıldın heralde hemen gittin. oturup konuşamadık. bunu saymıyorum.bu arada adım emre.genelde program sonlarında tanıtırız kendimizi.heralde hiç kalmadın o vakte kadar.neye bayramda bekliyorum tekrar o zaman.mümkümse ROXANNE de gelsin.en anathema isteyenler olarak.
hade bakalım görüşürüz..
Sevgiler...