arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım.geçmiş olsun dileyen herkesede teşekkürlerimi iletiyorum.iyileştim allaha şükür.tabiri caiz ise taş gibiyim şu anda.bayramda full çalıyoruz.bugün ooze deyiz hepinizi bekleriz...
mRNA demiş ki:Herkese selamlar,
[Emre, iyileştin mi abi? O ateşle ve o kavun kadar bademciklerle sahneye çıkmak pek akıl kârı birşey değildi ama, neyse, sonrasında da haber alamadım senden, merak ettim...]
Ben bu forumda oldukça yeniyim aslında, neler yazılır, nasıl dedikodular yapılır bilmiyorum 🙂 Sadece Çirkef'i çok sevdiğim için birşeyler yazmak istedim. Eski grup arkadaşım Apo'ya da burdan selam eder, gözlerinden öperim.
İyi gruptur Çirkef, tanıdığım tüm grup elemanları şeker gibi insanlardır, şans eseri (Kemal'in bir seyehati dolayısıyla) bir gece eski Terminal'de beraber çalma şerefine erişmişliğim de vardır kendileriyle. Müziğin sadece müzik olmadığını hisseden adamlardır... Görüşelim!
TranquilChaos demiş ki:emre senden dün gece küçük bi anathema - deep partisyonu duyduk umarım gerisi de gelir...🙂 ayrıca bira için de çok saol...
şu şarkıyı bir grubun daha çalacak olması sevindiricimillet demiş ki:anathema - deep partisyonu duyduk umarım gerisi de gelir
TeRLiK demiş ki:şu şarkıyı bir grubun daha çalacak olması sevindiricimillet demiş ki:anathema - deep partisyonu duyduk umarım gerisi de gelir
ben kim ilk çaldı kim sonra çaldı muhabbeti yapmadım ki!roxanne demiş ki:illa ki lafı yanlış anlıcam
TeRLiK demiş ki:ben kim ilk çaldı kim sonra çaldı muhabbeti yapmadım ki!roxanne demiş ki:illa ki lafı yanlış anlıcam
"şu şarkıyı bir grubun daha çalacak olması sevindirici" dedim
OwaR demiş ki:FeliX`e Sırf Tarzlarını sevdiğim için Gittiğim Grup ayrica Vocalin Tripleri Ve basscı Kardeşimin Tripleri harika.. Performansları gayet iyi yanlız Gitaristin paso teli kopmasının sebebini o gitarın sapının atık olmasına Bağlıyorum 🙂 Coverlarda Gayet başarılı
Kendilerini tek tek tebrik Eder.. Müzik Hayatında Başarılar dilerim..