arkadaşlar biz yeniden yoğun repertuar çalışmalarına başladık.çirkef cover'lasa iyi olur diyeceğiniz türkçe 'ben ölmeden önce, duymak istiyorum vs..' şarkılar varsa yazın.değerlendirelim.
sayygılar..
sayygılar..
cirkefinbascisi demiş ki:arkadaşlar biz yeniden yoğun repertuar çalışmalarına başladık.çirkef cover'lasa iyi olur diyeceğiniz türkçe 'ben ölmeden önce, duymak istiyorum vs..' şarkılar varsa yazın.değerlendirelim.
sayygılar..
yavuz çetin-yaşamak istemem.. ne dersiniz_? 😉cirkefinbascisi demiş ki:arkadaşlar biz yeniden yoğun repertuar çalışmalarına başladık.çirkef cover'lasa iyi olur diyeceğiniz türkçe 'ben ölmeden önce, duymak istiyorum vs..' şarkılar varsa yazın.değerlendirelim.
sayygılar..
bende arkadaşa katılmadan edemicem..lütfen a drinking song u çalın.yiğite çok yakışır bence..ayse_ya demiş ki:cirkefinbascisi demiş ki:arkadaşlar biz yeniden yoğun repertuar çalışmalarına başladık.çirkef cover'lasa iyi olur diyeceğiniz türkçe 'ben ölmeden önce, duymak istiyorum vs..' şarkılar varsa yazın.değerlendirelim.
sayygılar..
Söylediğin tarzda olmayabilir ama
Gripin- Böyle Kahpedir Dünya
Helldorado- A Driking Song
Özellikle "A Driking Song" repertuarınıza girse her programınıza gelirim herhalde 🙂
Sevgiler..
corpsebridee demiş ki:yavuz çetin-yaşamak istemem.. ne dersiniz_? 😉cirkefinbascisi demiş ki:arkadaşlar biz yeniden yoğun repertuar çalışmalarına başladık.çirkef cover'lasa iyi olur diyeceğiniz türkçe 'ben ölmeden önce, duymak istiyorum vs..' şarkılar varsa yazın.değerlendirelim.
sayygılar..
cirkefinbascisi demiş ki:Ramones69 demiş ki:yazık bu gruba ozellikle gitaristine
vallaha yazık bu gitariste bi gibson'u bile yok.hatta mesa boogie'si hiç yok.zaten onda bunları bilecek teknik bilgi ve onlara sahip olacak azim yok.hatta bide tc electronics diyecem.o çok daha ağır.zaten bunlara sahip olmak başka bi duruş gerektirir.sonra ne derler böyle özenli hayatını gitara adamış gitaristlere.
sekoser demiş ki:cirkefinbascisi demiş ki:Ramones69 demiş ki:yazık bu gruba ozellikle gitaristine
vallaha yazık bu gitariste bi gibson'u bile yok.hatta mesa boogie'si hiç yok.zaten onda bunları bilecek teknik bilgi ve onlara sahip olacak azim yok.hatta bide tc electronics diyecem.o çok daha ağır.zaten bunlara sahip olmak başka bi duruş gerektirir.sonra ne derler böyle özenli hayatını gitara adamış gitaristlere.
Hakikaten iyi ekipmanı var arkadaşın, geçenlerde lafladık da.. Bana da önümüzde ki ay Mesa geliyor Amerika'dan o yüzden bir kaç birşey sordum, ilgilendi saolsun.
Vizeler bitsin yine geleceğim.
Ama birşeyi söylemeden geçmek istemem, grubun çaldığı bazı şarkılar yüzünden de o ekipmana yazık oluyor diye düşünmeden edemiyorum..
Sevgiler, yanlış anlaşılmaz umarım yazdıklarım. Başarılar.. 🙂
nonsleeper demiş ki:mart ayında yeni eklenen şarkılar ; (kaçıranlar için)
teoman - gemiler, uykusuz her gece, zamparanın ölümü
mirkelam - hatıralar
emre aydın - kim dokunduysa sana
portecho - sympathy
morissey - let me kiss you
nisan ayı için araştırmalarımız sürüyor, haberiniz olsun 😆
bereal demiş ki:DinLemekten Zevk aLdığım En ii 3 Gurup Arasındasınız 😉 Sahne Performansınızıda ReperTuarınızıda Beğeniyorum..Diğer GurupLar Gibi SaLak Saçma ŞeyLer YapmıyorsuNuz Yani Anemi gibi 😀 RePerTuarınıza Diğer ArkadaşLarında Dediği Gibi Helldorado 'A Drinking Song' U ekLemeLisiniz 😉 Birde Basçıyı Takdir Ediorum Çünkü Çok İİ VokaL Yapıor Where is My Mınd ın HUHUHULARI gibi 😛 Gitarist, Gitar a Ve Sound A Çok Hakim..SoList Çok Güzel Kafa SaLLıo 😀 Ve SeSinide Çok Beğeniorum 😉 DavulCuda Çok Şirin Çok GüLeç YüzLü 😀 BAŞARILAR sizeeee 😉
pissy demiş ki:yazın foça dip barda olacağınızı duyduk..varmıdır doğruluk payı ??