arkadaslar çirkef persembe günü (15 aralık) felicte eczacılık partisinde herkese duyurulur sevgili çirkef grubu sahne olmadan önce ufak bi süpriz var gelin görün 😆 😆 😆
e_packkk demiş ki:pickthezakk demiş ki:ne ara caldınız yaw hit me baby one more time bak ben hiç dinlemedim. bu arada e-pack arkadaşa tavsiyem bu şarkıyı children of bodomdan dinlemesidir 😉
yaa children of bodomdan bulamadım ama travis'ten bldum baya bi soft olmuş çook ii diil ama hoş olmuş 😀
çirkeftende en yakın zamanda dinlemelisin bence bak işte o süpperr olmuşş :alkıs
ewet yaa sen baya bi uzak kalmıssın bence en yakın zamanda at kendını felıxee 😉 okul okul nereye kadar dimi amaaa 😆[/quote]e_packkk demiş ki:eminim guzel olmustur bugune kadar çirkeften kötü bir cover dinlemedimki bu kotu olsun. yaw ben forumdan da felixtende uzak kaldım sanırım. bu okul hayatı bitirdi beni...
pickthezakk demiş ki:6. senem okulda.. sen ne dersin??bence bi süre atmayayım kendimi bi yere. i hate DEU muhendislik fakültesi diyorum. bunun üzerinede çirkeften bir cover bekliyorum.
buda iyimiş hakketten yaa :danspickthezakk demiş ki:ismail Y.K.M'den allah belanı versini allah belanı versin DEU olarak calarsaız cok sevinirim 🙂
pickthezakk demiş ki:ismail Y.K.M'den allah belanı versini allah belanı versin DEU olarak calarsaız cok sevinirim 🙂
Ramones69 demiş ki:yazık bu gruba ozellikle gitaristine
artcore demiş ki:Ramones69 demiş ki:yazık bu gruba ozellikle gitaristine
bence sen bu 'yazık'ı bu grup böyle felix oz gibi yerlere layık değil.onları daha iyi yerlerde görmek isteriz anlamında kullanmışsındır.ya da umarım öyledir.