E
eliferman16
nonsleeper demiş ki:eywalla saolasin 🙂
merhaba kemal erkol gruptan ayrıldımı.. 8O sitenizde adı geçmiyorda..hocam o benim ayrılmasın yaaa 🙁
nonsleeper demiş ki:eywalla saolasin 🙂
eliferman16 demiş ki:nonsleeper demiş ki:eywalla saolasin 🙂
merhaba kemal erkol gruptan ayrıldımı.. 8O sitenizde adı geçmiyorda..hocam o benim ayrılmasın yaaa 🙁
nonsleeper demiş ki:14 ağustos salı BERİ
15 ağustos çarşamba OOZE VENUE
16 ağustos perşembe BERİ
17 ağustos cuma OOZE VENUE
18 ağustos cumartesi OOZE VENUE
19 ağustos pazar BERİ
bekleriz...
eliferman16 demiş ki:teşekkürler..aynı kemal den bahsediyoruz değil mi.ingilizce öğretmenliği yapan..
gunesge demiş ki:sevgili çirkef üyeleri...
lütfen şu mirkelamın huuuuulu şarkısını söylemeyin ya lütfen... bir de yeni eklediğiniz sertab şarkısı mükemmel olmuş ama iki ton daha yukardan söylersen daha da süper olacak derim ben... gerçekten güzel olmuş tebrikler.. bu cuma geldiğimde inşallah şu huhulu şarkıyı dinlemem 🙂🙂🙂
sunrice demiş ki:siz gçeen kış super girl ' ü söylüyordunuz değil mi ? ben yanlış hatırlamıyorumdur umarım...arkadaşımla inatlaştım bu yüzden.... yanlş hatırlıyorsam çok üzülücem...
servatis_a_periculum demiş ki:Faithless'lar Portecho'lar Chemical Brothers'lar Depeche Mode'lar filan görmek lazım birara, kolay gelsin 😉
nonsleeper demiş ki:sunrice demiş ki:siz gçeen kış super girl ' ü söylüyordunuz değil mi ? ben yanlış hatırlamıyorumdur umarım...arkadaşımla inatlaştım bu yüzden.... yanlş hatırlıyorsam çok üzülücem...
geçen kış sezonu supergirl çalıyorduk, üzülmene gerek kalmadı 😆
sunrice demiş ki:nonsleeper demiş ki:sunrice demiş ki:siz gçeen kış super girl ' ü söylüyordunuz değil mi ? ben yanlış hatırlamıyorumdur umarım...arkadaşımla inatlaştım bu yüzden.... yanlş hatırlıyorsam çok üzülücem...
geçen kış sezonu supergirl çalıyorduk, üzülmene gerek kalmadı 😆
ohh beee 🙂 ben kazandım... o zaman yine söylersiniz yani geldiğimizde 🙂🙂