orsed demiş ki:biliyorum onu.. taa lise zamanlarımda yayınlanmıştı sanırım.. fransız devriminden hemen öncesini ve devrim zamanlarında geçiyordu..japon yapımıydı.. kanal 6 veriyordu.. aşık olan adam şovalye değildi.. sanırım halktan biriydi ve daha sonra orduya katılıyordu.. dediğin gibi kız için kavga edip gözünü kaybediyordu.. sonlarına doğru fransız devrimi oluyordu, ortalık karışıyordu ama kızla oğlan birleşiyorlar mıydı yoksa ölüyorla mıydı, hatırlayamadım.. birisine birşey oluyordu ya 🙂 ben de hatırlayamadım adını.. 🙁
south park, sponge bob, cedric..vs bunlar yeniler ama eskiden bi lazeryum ve woltran vardı yine verseler yine izlerim
revengeofthemoon demiş ki:orsed demiş ki:biliyorum onu.. taa lise zamanlarımda yayınlanmıştı sanırım.. fransız devriminden hemen öncesini ve devrim zamanlarında geçiyordu..japon yapımıydı.. kanal 6 veriyordu.. aşık olan adam şovalye değildi.. sanırım halktan biriydi ve daha sonra orduya katılıyordu.. dediğin gibi kız için kavga edip gözünü kaybediyordu.. sonlarına doğru fransız devrimi oluyordu, ortalık karışıyordu ama kızla oğlan birleşiyorlar mıydı yoksa ölüyorla mıydı, hatırlayamadım.. birisine birşey oluyordu ya 🙂 ben de hatırlayamadım adını.. 🙁
valla bravo kanalına kadar hatırlıyosun 🙂 fakat sende de isim yok anlaşılan olsun napalım en azından böle bi çizgi dizi olduğu kanıtlanmış oldu ben hayal etmemişim demekki 😀
Edmond demiş ki:kobra vardı bir zamanlar show tv de.adamın adıda kobraydı.kolundan birisi silahtı.tam hatırlamıyorum fakat bu adam bütün bölümlerde bir grup kızı aramaktaydı.kızların özellikleri ise sırtlarındaki dövmelerdi.sonunu hatırlamıyorum fakat iyi bir çizgi filmdi.