Xymphony demiş ki:Orko değildi o, She-Ra'daki acaip yaratıktı. 😀 Herkesin aklında da yanlış kalmış. 😆
jojo_ba demiş ki:Xymphony demiş ki:Orko değildi o, She-Ra'daki acaip yaratıktı. 😀 Herkesin aklında da yanlış kalmış. 😆
ya valla orkoydu yaa....ucan sapkalı mor seyi arıodum ben hep....yalanmıydı yani :?: :?:
80's ruleeeeezzzzzzzzz :twisted:
SiPASTiK demiş ki:Bu arada Japon arkadaşların Aika diye bir çizgi dizisi vardı varmı bileniniz🙂 Ne güzel çizgifilmler yapıyor bu adamlar ya😀
Eusine demiş ki:SiPASTiK demiş ki:Bu arada Japon arkadaşların Aika diye bir çizgi dizisi vardı varmı bileniniz🙂 Ne güzel çizgifilmler yapıyor bu adamlar ya😀
İsim harbiden tanıdık geliyor. Anımsayamadım biraz anlatırsan belki aklıma gelir.
Bu arada SiPASTİK arkadaşım eğer bir daha Japonya'ya gitmek nasip olursa beraber gidelim. Sevdim alla rafık seni yaf. Anime manyağı insanları görmek beni hep mutlu eder. Bu sefer Turla gitmeyecem inşallah. O zaman Tokyo TV deki anime çizerlerle de tanışırız.
Gerçi anime olsa sadece iyi de, adamların herşeyi cezbediyor beni yaf. Aaah Osaka günleri ah!
revengeofthemoon demiş ki:ya bi zamanlar- burdaki zamandan kastım baya bi eski-bi çizgifilm vardı hangi kanalda olduğunu dahi hatırlamıyorum ama böle bi tane kız şovalye vardı bi de buna aşık olan bi adam vardı hatta o da şövalyeydi bu adam biriylen savaşıyodu sonra gözünü falan kaybediyodu kızı bi daha görememekten falan korkuyo du...
olmadı hatırlayamadım yardııııım :?