jojo_ba demiş ki:oynarim ama bi sartla ben demona olcam :seytan
İyi bende Goliath olacam😀 Bu arada birşey soracam sen kız mısın :?
jojo_ba demiş ki:oynarim ama bi sartla ben demona olcam :seytan
gollum1234 demiş ki:ben biraz izlemişdim sanırım yanlış hatırlamıyorsam
birde BRT diye bir kanal vardı orda bir anime çıkardı sabahları 3 bir şey şovalyeleri diye onu izlerdik sonra atv de hokey oynayan uzaylı ördekler vardı,
gollum1234 demiş ki:ben biraz izlemişdim sanırım yanlış hatırlamıyorsam
birde BRT diye bir kanal vardı orda bir anime çıkardı sabahları 3 bir şey şovalyeleri diye onu izlerdik sonra atv de hokey oynayan uzaylı ördekler vardı,
SiPASTiK demiş ki:İyi bende Goliath olacam😀 Bu arada birşey soracam sen kız mısın :?
jojo_ba demiş ki:SiPASTiK demiş ki:İyi bende Goliath olacam😀 Bu arada birşey soracam sen kız mısın :?
😳 evet oyleyim
Eusine demiş ki:Ejder topları felan filan. Bakalım başka ne vardı.. Hmm.. Bir de Darkwing Duck vardı, Aladdin vardı. Çok severdim ikisini hatta disney saatinde ardarda gösterirlerdi eskiden. nasıl özledim yaf!
Bir de konu dışı olcak ama Power Rangers 1 numaradır kalbimde hala da öyle olacaktır. Hayatımda izlediğim en fantastik ve adam gibi diziydi. Sonra çok iyi hatırlıyom Goosebumps diye başka bi şaheser göstermişlerdi. Bir kaç g.tü b.klu bebeğin psikolojisi yüzünden ikisini beraber kapatmışlardı şerrefsizler...