sponge bob ney ya(cnbc-e de mi yayınlanıyor,hiç izlemedim)
çoçukluk çizgifilmlerini hiçbirşeye değişmem
Thundercats(thunder thunder thunder cats)
Benjamin-Eric(herkes tusubasa yı izlemiş,benjamin-eric mükemmeldi,bi ben mi izledim acaba Eric'in kızkardeşine hastaydım)
Şeker Kız Candy(ablama kızardım bunu niye izliyon diye,bi kere izledim bende kız gibi oturup izledim)
Transformers(Voltranı da bi ben izlememişim)
Coyote ve Road Runner(coyote nin acme den sipariş ettiği aletler mükemmeldi ya)
Scooby Doo,Yogiler ve Kötülerin Yarıştığı bi çizgi film vardı,2 tane muhabir sunardı hatta...
Buggs Bunny ile Speedy Gonzalez çekişmesine bayılırdım
Silvestır la Kuşun maceraları mükemmeldi(o kuşu hiç yedirtmediler adama ya,bende hep kötüleri tutardım çizgifilmlerde)
He man(iskeletordan korkardım da yine izlerdim)
Ten Ten
Buggs Bunny(fırlama tavşan)
Taş Devri(onun bi noel bölümü vardı süperdi hala aklımda)
Ha birde coyote,silvestir ve tom'cular birleşsin bunların kazandığı bi bölüm yokmu ya,kafayı yemiştim zamanında
çoçukluk çizgifilmlerini hiçbirşeye değişmem
Thundercats(thunder thunder thunder cats)
Benjamin-Eric(herkes tusubasa yı izlemiş,benjamin-eric mükemmeldi,bi ben mi izledim acaba Eric'in kızkardeşine hastaydım)
Şeker Kız Candy(ablama kızardım bunu niye izliyon diye,bi kere izledim bende kız gibi oturup izledim)
Transformers(Voltranı da bi ben izlememişim)
Coyote ve Road Runner(coyote nin acme den sipariş ettiği aletler mükemmeldi ya)
Scooby Doo,Yogiler ve Kötülerin Yarıştığı bi çizgi film vardı,2 tane muhabir sunardı hatta...
Buggs Bunny ile Speedy Gonzalez çekişmesine bayılırdım
Silvestır la Kuşun maceraları mükemmeldi(o kuşu hiç yedirtmediler adama ya,bende hep kötüleri tutardım çizgifilmlerde)
He man(iskeletordan korkardım da yine izlerdim)
Ten Ten
Buggs Bunny(fırlama tavşan)
Taş Devri(onun bi noel bölümü vardı süperdi hala aklımda)
Ha birde coyote,silvestir ve tom'cular birleşsin bunların kazandığı bi bölüm yokmu ya,kafayı yemiştim zamanında