Çoçukken şirinler acaip çok severdim.Ayrıca casper,the filistones,jetgiller,he-man,bugsy bunny,road runner çocukluğumun vazgeçilmez çizgi filmleriydi
noSurprises demiş ki:herkessin bi hobisi vaaar,benimki de aşşşk yapmak..(fransız aksanı ile) pepe le pew 🙂
aklıma ne zaman gelse gülerim ben,kuyruğuna beyaz boya sürüp kedi kılığna girmesi falan 😛Revenga_crw demiş ki:noSurprises demiş ki:herkessin bi hobisi vaaar,benimki de aşşşk yapmak..(fransız aksanı ile) pepe le pew 🙂
o kokarcayı annem çok seviyo 😀
noSurprises demiş ki:aklıma ne zaman gelse gülerim ben,kuyruğuna beyaz boya sürüp kedi kılığna girmesi falan 😛
😆 😆 CAT DOG daydi o galiba!! severim onuda!gaem demiş ki:-hiç bi zaman aynı fikirde olamıyoruz,,
-katılmıyorum bence aynı fikirde olabiliyoruzz.
işte bunu seviyorumm
heh benden baska jetix eski adıyla foxkids izleyen olduğunu sanmıyodum ama demek vamıs mad jack ve eek benimde favorimdir ayrıca su günlerde shaman king e acayip takılmıs durumdayım gba romunu indirdim mütis zevkli kesinlikle izlediiniz bi cok cizgi filmin gba oyununu tavsiye ederim ararsanız mutlaka bulursunuz.. (shaman king forever) ayrıca bi aralar sailer moon vardıya internetten son bölümünü indiriyom kazaa dan ingilizce alt yazılıRevenga_crw demiş ki:Sponge Bob, Çılgın Korsan Jack, Ciyak Kedi, Bugs Bunny ve dafy duck adamlarım ya heuhuehauhue