transformers arabaların robata dönüştüğü voltran kadar iddiası olmayan bi çizgifilmdi
alp demiş ki:CorvusTheHeretic demiş ki:benim bildigim kadaryla 2 film ilk filme elindeki yaratığın çıkışından daha çok D'nin nasıl meydana geldiği anlatılıyor .
O ilk filmin tam adını biliyorsan yazarsan sevinirim. Bir türlü bulamadım.
Chip and dale olması gerekir.Hastasıydım onların ya pluto falan ahhh yaşlandığımı hissediyormnoSurprises demiş ki:gecenin bi yarısı sünger bob izliyorum..anneme de benziyo zaten,çok eğlendiriyo beni..🙂
sonraa southpark'ın eski bölümlerini açıp bakıyorum..kenny'nin öldüğü bölüm gerçekten çok dokunaklı olmuş,üzgünken hep onu izliyorum nedense..
biş ey sorucam,disney'de iki tane sincap vardı,plutonun nefret ettiği,isimleri neydi acaba bilen var mı?chip&cheps miydi??uff hatırlayamıyorum..
noSurprises demiş ki:gecenin bi yarısı sünger bob izliyorum..anneme de benziyo zaten,çok eğlendiriyo beni..🙂
sonraa southpark'ın eski bölümlerini açıp bakıyorum..kenny'nin öldüğü bölüm gerçekten çok dokunaklı olmuş,üzgünken hep onu izliyorum nedense..
biş ey sorucam,disney'de iki tane sincap vardı,plutonun nefret ettiği,isimleri neydi acaba bilen var mı?chip&cheps miydi??uff hatırlayamıyorum..
ruhen ve dış görünüş olarak aynılar,ne diosun 😛Revenga_crw demiş ki:noSurprises demiş ki:gecenin bi yarısı sünger bob izliyorum..anneme de benziyo zaten,çok eğlendiriyo beni..🙂
ya annen çok şekerdir o zaman puehehe🙂
estella demiş ki:Tusubasa yakışıklı çocuktur 🙂 İlkokul beşinci sınıftayken her sabah 7de oturur izlerdim servis gelene kadar.