chesterfield17 23 Eylül 2024 #1 ilk kez gitar kullaniyorum 170dx aldim tel titriyor sonrasinda bi cizlama var nedendir normal mi tesekkur ederim
ilk kez gitar kullaniyorum 170dx aldim tel titriyor sonrasinda bi cizlama var nedendir normal mi tesekkur ederim
Origin 9 Ekim 2024 #2 chesterfield17 demiş ki: ilk kez gitar kullaniyorum 170dx aldim tel titriyor sonrasinda bi cizlama var nedendir normal mi tesekkur ederim Hepsini görmek için tıklayın... yani yanit vericem de görecek misin ki
chesterfield17 demiş ki: ilk kez gitar kullaniyorum 170dx aldim tel titriyor sonrasinda bi cizlama var nedendir normal mi tesekkur ederim Hepsini görmek için tıklayın... yani yanit vericem de görecek misin ki
H hiz 10 Ekim 2024 #3 Origin demiş ki: yani yanit vericem de görecek misin ki Hepsini görmek için tıklayın... Hocam aynısını yasıyorum nasıl çözebilirim
Origin demiş ki: yani yanit vericem de görecek misin ki Hepsini görmek için tıklayın... Hocam aynısını yasıyorum nasıl çözebilirim
Origin 30 Ekim 2024 #4 hiz demiş ki: Hocam aynısını yasıyorum nasıl çözebilirim Hepsini görmek için tıklayın... ne diyecegimi unuttum reis 21 gün geçmiş
hiz demiş ki: Hocam aynısını yasıyorum nasıl çözebilirim Hepsini görmek için tıklayın... ne diyecegimi unuttum reis 21 gün geçmiş