Arkada backing track açarak çalıyorum ama ona rağmen dediğiniz gibi bazı yerlerde zamanlamada sıkıntı yaşayıyorum. (Kayıt tuşuna bastığım an bir heyecan patlaması oluyor .d). Yorumunuz için teşekkür ederim.Eline sağlık severek dinlediğim,çaldığım ve benim için çok özel bir solodur.
Backing track altyapısı ile çalsan daha güzel olurdu sanki,sonlarda biraz kaçan metronom harici emek verilmiş,temiz.
başarılı dostumYaklaşık 9 aylık deneyimimle Comfortably Numb 2. solosunu öğrenme girişiminde bulundum. Kulağa gelen eksikliklerim neler? Söylerseniz çok mutlu olurum.
167584 eklentisini görüntüle
Teşekkür ederim. Ama 2. olarak paylaştığım daha güzel geldi. Kulağı tırmalayan, yanlış bir şey varsa uyarılara açığım.başarılı dostum
dostum şimdi dinledim, 9 aya göre çok iyi ilerlemişsin, fakat kendi düşüncem olarak distortionu biraz kısıp tonu clean’e alıp dene bakalım nasıl gelecek kulağına, şimdiden başarılarHortlatmış olacam ama bu da biraz daha iyisi. Yorumlara açığım
168021 eklentisini görüntüle
İkincisi için mi dediniz -dinlediniz mi- bilmiyorum ama ilk çaldığım, ikinci çaldığımdan sonra rezalet geldi 😁sağolun yorumunuz için..Gerçekten 9 aydır gitar çalıyorsanız gerçekten başarılı buldum, tebrikler.
Hocam bu yorum, ikinci attığıma mıydı?. İlk attığımda çok kötü hatalar var ama ikincisi daha iyi sanki.9 aya göre normal. Bendlerde problem var biraz. Zamanla oturur çalışmaya devam etmelisin.
Evet ikinciyeydi. Tabi bazı geliştirmeniz gereken yerler var ama 9 aydır çalan biri için birçok tekniği uygulayabiliyor olmanız gayet güzel. Azimli ve yetenekli olduğunuz belli, zamanla çok daha iyi olacağınızı düşünüyorum.Hocam bu yorum, ikinci attığıma mıydı?. İlk attığımda çok kötü hatalar var ama ikincisi daha iyi sanki.
Hocam ben Amlitube 5 kullanıyorum. Oldukça memnun kaldığım ve geniş communitysi sayesinde ton bulmakta zorlanmadığım bir uygulama. Kullandığım preset ise; David Gilmour - Comfortably NumbDostum selam. Öncelikle ton müthiş cidden. Kullandığın program plugin vs yazarsan seviniriz. Soloların ilki çok daha güzel. 2de şarkı üstüne çaldığında zamanlamaların çok kaymış. Onun dışında eğer soloya göre yorum yapmamı istersen pes notalara indiğimizdeki kullandığımız pentatonic+chromatic notaları biraz daha temiz basmalısın. Bendleri daha net güvenli yapabilirsin.
Çoğu yerde çok erken girmişsin.
9 aylık çalışın bu ise eğer gitar çalışmayı bırakmaz ve yeterince de şanslıysan (tabi ki tarz seçmeden birçok grupta çalıp kendini göstermen gerek) çok çok iyi yerlere gelebilirsin.
Gilmourcuyuz🫱🏽🫲🏾