Ben değindim abi besteye, iyi okursak 😆wastelander demiş ki:Özellikle beste süferdi, zekice kurgulanmış riff örgüsü, melodiler, vokalin insanüstü performansı ve davulun müthiş bitirişi bestede ön plana çıkan unsurlardı.
gbanes374 demiş ki:Sn. Hamit;
Kınama mesajınızı aldım... Ben de kendisini çok sever, sayarım, konserlerde gördüğümde sevinirim, ama hala düşmanımdır kendisi... 😛 (Hem bu konserde beni de çekmiş, geldi gösterdi, ne güzel 🙂 )
Neyse, ben koyayım bari, Abdurrahman Abi'nin yokluğunda çektiğim fotoları...
İşte Onur'un harika sololarının ilki... :arrow:
İşte büyük grup Melaton'inin gitaristinin, EŞŞEÐE gösterdiği saygı... (alkış)
Sahnede bir ben eksiktim... Davulcu bile şarkı sırasında en önde...
yakkuli demiş ki:arkadaşlar düdüklü tencereyle yaptığınız kaydı dinledim. ve süffffer buldum, şartları gerçekten zorlamışsınız.
ve size bir süprüzüm var. kaydınızı exodusa yolladım ve exodus bana dedi ki "hep destek tam destek, stay heavy". yani çok beğenmişler. inanmayanlara mailleri gösterirdim ama malesef akauntum heklenmiş mailler de silinmiş.
yakkuli demiş ki:yakkuli demiş ki:arkadaşlar düdüklü tencereyle yaptığınız kaydı dinledim. ve süffffer buldum, şartları gerçekten zorlamışsınız.
ve size bir süprüzüm var. kaydınızı exodusa yolladım ve exodus bana dedi ki "hep destek tam destek, stay heavy". yani çok beğenmişler. inanmayanlara mailleri gösterirdim ama malesef akauntum heklenmiş mailler de silinmiş.
bu posttan sonra aşağı yukarı 43539 tane özel mesaj geldi arkadaşlar. yok concrete donkeyi exodus beğenmemişmiş de ben sallıyomuşum. yok efendim kanıtlayamadığım için sıkıyomuşum diye. o yüzden ben de hekır arkadaşlarıma başvurup mail akauntumu kurtarıcam herkes görecek exodusun donkeye ne dediğini. :twisted: :twisted: :twisted:
PS bu arada o mesajları da gösterirdim ama yanlışlıkla "bütün mesajları sil" butonuna basmışım.