doppels 15 Aralık 2021 #1 Merhaba, malumunuz ekonomik şartlardan dolayı elektro gitarimi değiştiremiyorum. Elektro gitarımın manyetiklerini değiştirmek istiyorum. Düşük bütçeli 500 liraya kadar H-S manyetikler önerebilir misiniz? Ses kartım U-Phoria UMC22.
Merhaba, malumunuz ekonomik şartlardan dolayı elektro gitarimi değiştiremiyorum. Elektro gitarımın manyetiklerini değiştirmek istiyorum. Düşük bütçeli 500 liraya kadar H-S manyetikler önerebilir misiniz? Ses kartım U-Phoria UMC22.
S scelik 15 Aralık 2021 #2 Gitarın üstündekileri çıkartıp geri takabilirsin, daha kârlı olur. 500 lira 35 dolar ediyor. O gitarın üstündekilerden daha iyi bir şey alman imkansız.
Gitarın üstündekileri çıkartıp geri takabilirsin, daha kârlı olur. 500 lira 35 dolar ediyor. O gitarın üstündekilerden daha iyi bir şey alman imkansız.
Dog The Bounty Hunter 22 Aralık 2021 #3 Cok da aman aman bir fark olmayacaktır o ses kartıyla. Güzel bir bakim, iyi bir takım tel manyetik değiştirmekten daha faydalı olur ton konusunda.
Cok da aman aman bir fark olmayacaktır o ses kartıyla. Güzel bir bakim, iyi bir takım tel manyetik değiştirmekten daha faydalı olur ton konusunda.