...
selamlar...ZimDeath demiş ki:stage müzikte 500dolar dediler kx1 için...
bu yardımın için saol.. gercekten biraz kafam da daha ii gitarları gorunce kafam kayar gibi oldu bi tane gitar been dim 24 perde yane bu gitar stagg nası olduğuu daha arastırmadım ahttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1233&gid=167&rnd=3,674173E-02ma araştırıcamZimDeath demiş ki:ben derim ki Cort başlığına uğra ve orada rastansaga'dan tavsiyeleri al , Cort konusunda en iyi o yardımcı olur...Ama bende gitar alacağım zaman araştırmalarım sonucu x2'nin pek de iyi bir model olduğunu söyleyemem sana ama alternatif olarak başka cort modelleri bulabilirsin... www.mydukkan.com a bakabilirsin(resim,fiyat fikri edinebilmek için hatta oradan da satın alabilirsin..neyse)...Hadi kolay gelsin araştırmanda...İnsan çok zorlanıyor araştırdıkça karar vermekte ama çok şeyde öğreniyor,araştırmak iyidir...
yakuza893 demiş ki:Cort marka gitarları küçük görenleri bir türlü anlayamıyorum. Sanırım marka sevdasından ileri gelen birşey. Adidas, reebock ve markasız bişey giymek gibi bişey bu galiba 😀
Ben Cort G260 kullanıyorum. Gayet hoş gitar. 2 single 1 Humbucker manyetik olmasına rağmen distortionda güzel. Ibanez Rg370 de kullandım. Eğer sorsalardı, ibanez 370mi cort g260 mı diye, %90 g260 derdim. %10luk payı sadece floyd rose yüzünden bırakıyorum 😀
Cortun X serisinden sadece 11'i gördüm, kendim kullanmadım ama o da hoş gitar. Fakat cort'un bence X serisi değil G serisi çok daha başarılı. Özellikle 260'ın 2005 öncesi ve 290 modelleri muhteşem. Duyduğum kadarıyla da 2007 modellerde (Ya G ya da X serisi emin değilim) EMG manyetikler kullanılcakmış, ki şu anda G290 larda seymour duncan kulanılıyor.
Sadece markaya bakıp kestirip atmamak lazım di mi 🙂
Genc_Cortchu demiş ki:rastansaganın Cort başlığını bulamadım müzik enstrümanları içindemi?Cort gitarlarda 5 pikaplı(2-1-2 manyetik)adam gibi bi elektro varmıdır ki sert tonlar için.