Can sıkar, neden onun yerine EVL-Z4 düşün müyorsun? Bu arada mydukkandaki fiyatlar bence de biraz fazla. Sen stage e falan sor mesela orada 450$ diyen gitarı 400$ a falan verirlerse ordan alırsın. Araştır yani. (Bu arada mydukkandaki resimlerde benim koyduğum resimlerden aşırma oluyor genelde ) Z44 iyi bence hepsinin içinden.
ilk defa senin can sıkar dediğini duyuyorum bi cort hakkında,gerçekten sıkar mı? evl z4 için link gönderebilir misin ben bulamadım malesef de stagemusicte?bi de stagemusic te neden fiyatlar yazmıyor,ben mi çözemedim olayı yoksa yazmıyor mu? bir de bu evl K6nın fiyatı nedir? z4 ün de aynı şeklde...
manyetikler hakkında pek bi bilgim , yok hz lerin pasif olduğunu duymuştum ama emin olmak için baktık orada tekrar.. gitarın entonasyonu ve sapı muhteşem , tremolo ile istediin kadar fantazi yapabilirsin bana mısın demez.. Aldıktan sonra birtek tellerin falan yaklaştırılması için biraz ince ayar gerekiyor ama , biraz yuksek
ya artı birde 400 dolar ne demek ya bu gitar için , valla ben gitarımı satabilecek durumda olsam hemen satar değiştirirdim..
ya
rastansaga yani corttan sorumlu genel müdür can sıkar diyor ama...gerçekten çok güzel bi gitar görüntü ve özellik olarak ama tabi kullanımı nasıldır bilemem...