emirizmir demiş ki:Ya rastansaga kardeşimiz bu siteye uğramayacaksa bu başlık gömülmesin diye ,başlık cort hakkında bilgi sahibi ilgili birine geçebilir mi?Yada rastansaga hesabını şifresini nickni başkası yürütebilir mi?
Mastitis demiş ki:Arkadaşlar geçen İstanbulda sstage müzik diye bir mağazaya girdim cortun yeni modelleri vardı. Evl serisinden iki tane gitar vardı bunlardan birinin klavyesi haç işlemeli ve üzerinde emg81 85 kit vardı, diğeri ise pentegram yıldızları olan emghz manyetikleri vardı Biri 800 dolarmış diğeri 450 dolar gibi bir şey dediler acaba aradaki fark nedir anlayamadım. Birindeki ağaç tabi daha kaliteliydi ama emg manyetikler aktif manyetik olduğu için ağaç kalitesinin çok önemli olmadığından bahsediliyordu forumda emghz manyetikler nasıl çok mu kalitesiz bu kadar fiyat var anlayamadım yoksa başka faktörlerde mi fiyatı etkiliyor. Birinden birini almayı düşünüyorum birinin fiyatının fazla olmasının sebebi manyetiklermi eğer öyleyse ucuz olanı alıp emg81 85 it takzak daha ucuz gelmezmi ?
emirizmir demiş ki:.İlk gitarını mı alacaksın ve floydrose şart mı?Ne traz çalmayı düşünüyorsun ?Bunları belirtirsen daha çok yardımcı olabilirm..
Eldrun demiş ki:Yeni X-11 ler eskilere oranla baya iyi deniliyor, ben de çaldım hoşuma gitti...