rastansaga demiş ki:Knife-Party demiş ki:Ya kardeş dediğin biraz saçma deilmi ? Jackson,İbanez çok dandik öylemi ? Vai,Marty friedman filan boşuna ibanez kullanıyo dimi cort kullanmıyo.jackson soloist ler de dandik o zaman ibanezlerin prestige lerde.Ayrıca ESP bu forumda kaç kişi denediki üst modelleri bir kere çok fazla kişi denememiştir.Cort ta Cort yani açıkcası 900 doalr o gitara vericeğime gidip 2.elden Jackson soloist alırım açıkcası görünüş olarak güzeller ama böyle bir kıyaslama doğru deil bence ibanez,jackson gibi markalarda Esp gibi üst kalite parçalar kullanıyor üst modellerinde ayrıca Cort şuan hiç birşey bu bir gerçek kendini kanıtlamış deil ki kime sponsor oldu ?İbanez in koskoca Jemleri,S prestige leri var yani onlarda mı kötü ?RR-1,Ke-1,Soloist serisi filan demekki boşuna çok seviliyor.Bence böyle bir kıyaslama yanlış kardeş olamaz böyle birşey.Dediklerimden lütfen alınma ama bu gerçek kıyaslaman çok yanlış İbanez,Jackson kötü Cort aşmış ESP gibi.ayrıca ESP neden bu kadar büyütülüyor anlamadım sonuçta o da iyidir herhalde ama metallica filan kullanıyor diye iyi olacak diye bir kaide yok 😉
Bu arada gitarın hayırlı olsun kardeş..
Saygılarımla..
1-İbanez veya Jackson ın hangi modellerinde bu manyetikler var onu bana sayabilir misin lütfen? Cevabını bekliyorum.
2-Bir markayı hangi gitaristin kullanıp kullanmadığı benim için ölçüt değil. Bu amatörlerin işi. Reklama veya sponsor gitaristlerine milyonlar harcayıp bunu da fiyatlarına yansıtarak müşteriden çıkaran markaya para vermektense, markaya 100 lerce dolar para saçmayıp süper kalite gitarı ucuza alacak kadar zekiyim. 😉
Her ne kadar haklı olsan da henüz gitarın uzun vadede nasıl olacağını, sorun çıkartıp çıkartmayacağını bilmiyorsun, o yüzden bu kadar gaza gelme bence 🙂