cavo sen anlamadın abi 😀 bizim türkiş edişını da custom yapacaklarmış 😆 onuda boşver belge vereceklermiş bide 😆
üzerine straplok taktıydım, bi 20 daha verin barimasterofpuppetsasd demiş ki:secks demiş ki:bende bi usa select jackson var, onda da kaplama figürlü ağaç var. el yapımı da değil. moralim bozuldu şimdi, 250 dolar veren olursa alsın gitsin. ama alan da olmaz herhalde bu söylediklerinden sonra.
jackson ke1 e 250 dolar cok...üstünde bi kere ne idi-ü belirsiz bir kaplama var.150 dolar veririm. 😀 😀
sen olmasan ne olacaktı bizim halimiz? bizi katalog olayına uyandırmasan, yetim hakkına göz dikmiş iblislere "belgeyle konuş" kardeşim deyip zavallı saf yurdum insanının gözünü açmasan, şimdi fidan gibi 18 tane gencin anası "kurtarın yavrumu cortçuların elinden" diye meclis kapılarında yalvarıyordu muhtemelen. türk bayrağının bu şeytan oyuncağına alet olması da cabası, kazayla ellerine değse dinden imandan bile çıkarlardı herhalde. zaten bu çekik gözlüler bizim orta asya'dan düşmanımız da sayılırlar, bunların kucağına oturmuş kişiler var aramızda, üzerimize oynanan çirkin oyunların farkına varalım artık. sakın eksik olma başımızdan, ülkenin müreffeh medeniyetler seviyesine ulaşmak için bu araştırmacı zihniyete ihtiyacı var işte. duyun cortçular, yemedik, yemeyiz de. gidin yunanistan'da oynayın pis oyunlarınızı.DreamofStyks demiş ki:Yemedik ama...
cavo demiş ki:holzeminster cok gereksiz şeyler yazdığının farkındamısın.turkiyede cort a hayır seklinde bir avatar kullanman çok komik geliyor bana.markacılık nasıl salakca birşeyse markaya karsı olmak ta o kadar salakca birşey bence.ortamı gerip durma.mahalle kavgasına dönüyor sayende burası.bu arada bu baslığın forumdaki gerekliliğide tartısılır bence.amac nedir simdi.neden actınız bu baslığı buraya.kime ne faydası olacak bu baslığın ? gitar üretiliyormus zaten olan olmus .neyi konuısuyoruz burada onu anlamıyorum.tamam bravo cort a gitar yaptırmıssınız mı demeliyim.çeğer bu ürünün reklamını yapmak istiyorsanız alım satım a baslık acın.bilgi verin.almak isteyenler buraya basvursun sekilde yazın.burada durmasının bir anlamı yok.gereksiz tartısmalardan baska birşey ıckmıyor burada.
cavo demiş ki:markacılık nasıl salakca birşeyse markaya karsı olmak ta o kadar salakca birşey bence.
holzeminster demiş ki:Ağzını topla önce!!
Ayrıca sanane benm avatarımdan ya sana giren çıkan avatar mı??
beynin ağar çalışıyor!!
holzeminster demiş ki:zaten yapılan gitar da custom falan değil bildiğin cortun üstüne baskı koyacaklar..
cavo demiş ki:eline almadığı gitara 400$ eder diyen zihniyeti kaale almıyorum.laf salatası yapmana gerek yoktu.
😀 daha üretilmemiş gitarı eline alamazsın 😀 laf salatasıOnurBattal demiş ki:cavo demiş ki:eline almadığı gitara 400$ eder diyen zihniyeti kaale almıyorum.laf salatası yapmana gerek yoktu.
Merak etme hayatinda goremeyecegin kadar cok ve cesitli gitarlari caliyorum deniyorum hergun.
Almissin eline bi koz eline bile almadigi gitara 400 dolar diyen zihiyet diyosun. Niye? Verebilecegin tek cevap o, o yuzden..
Bahsettigim gitarin bu olmayacagini bile anlamamissin.
Bu degil bahsettigim gitar yada gitarlar.
Kac sayfadir takip ediyorum ve senin yazdigin butun gereksiz geyik mesajlari yani senin tabirinle 'laf salatalarini' hic hesaba katmiyorum bile.
Ayica seni dikkate alip sana mesaj yazdigim icin ozur dilerim.