Zupar demiş ki:CORT XMP-1 MASTERPIECE
Yukardaki beyaz gitar hosmus, sunun klavyeye kirmizi ay yildizi cakicaktiniz, cok hos olurdu, tadindan yenmezdi.
Zupar demiş ki:CORT XMP-1 MASTERPIECE
Zupar demiş ki:Cort iyi gitar yapmaz, Cort 10 tane gitar yapmaz diyen arkadaşlar (18 olcak zaten)
CORT ABMP-1V MASTERPIECE BASS
Bu gitardan sadece 2 tane var No.1 Cort arşivinde No.2 Sahibinde, istek üzerine yaptırılmış. Demekki adamlar 1 tane bile yapıyolar 18 tane'de isterseniz rahat yaparlar merak etmeyin.
Video http://video.google.com/videoplay?docid=3217754356436016977
Gitarların ne kadar kalitesiz, ne kadar adi malzeme ve işçiliğinin ne kadar berbat olduğu görünüyor. Hatta el yapımı olduğunu anlamak imkansız, fotoraflardan bile anlaşılmıyor bişey...
DreamofStyks demiş ki:Hayal Bu Gitar Hayal Yok Böyle Bi Proje Tek Somut Kanıt bile yok
Önünde Türk Bayrağı olacak arkasında Made In Korea Yazıcak ama adı Turkish Edition zuha 8O 😀 😀
Sigmastern demiş ki:Zupar demiş ki:CORT XMP-1 MASTERPIECE
Yukardaki beyaz gitar hosmus, sunun klavyeye kirmizi ay yildizi cakicaktiniz, cok hos olurdu, tadindan yenmezdi.
Zupar demiş ki:Cort iyi gitar yapmaz, Cort 10 tane gitar yapmaz diyen arkadaşlar (18 olcak zaten)
Gitarların ne kadar kalitesiz, ne kadar adi malzeme ve işçiliğinin ne kadar berbat olduğu görünüyor. Hatta el yapımı olduğunu anlamak imkansız, fotoraflardan bile anlaşılmıyor bişey...
holzeminster demiş ki:Beyaz olan ne hakkatten?? "cort pavyon edition" mu? Perdelerede mavi mor kırmızı ışıklardan taktırcan.... 😆
Katalog demek o değil katalog demek Cort 2007 veya 2006 modellerinin hepsinin bi yerde toplandığı bunun bütün dünyaya dağtıldığı kitapçığa deniliyor.Zupar demiş ki:Şu an alıcılar yok, ben projenin içinde değilim, rastan onceden yazmış kimler olduğunu, isteyen alacak gidip dükkandan heralde... bu katalog demekse katalog.
yani? yaysa ne yazar önemli olan müşteri memnuniyeti değil mi ne demek iistediğinizi bile şaşırıyorsunuz bazenzoRg demiş ki:katılıyorum. ayrıca olsa bile bence süper bi promosyondan başka bişiy olmazdı. kendi ismini yaymaya çalışmanın değişik yoluKaRaBaSH demiş ki:DreamofStyks demiş ki:Hayal Bu Gitar Hayal Yok Böyle Bi Proje Tek Somut Kanıt bile yok[/color] 8O 😀 😀
katılıyorum. hala somut bir kanıt yok, muhtemelen olmayan ve olmayacak bir gitar için bir sürü insan kendini paralıyor.
ayrıca bu başlığın da marka kavgasına dönüşmesini kınıyorum. cort gitarları ben de sevmiyorum. isteyen sevebilir. isteyen sevmeyebilir. ama markalarla ilgili tartışmayı aşmak gerek diye düşünüyorum. artık bırak markayı modeli, seri numarasına göre gitarlar karşılaştırılsa daha mantıklı olacak çünkü aynı fabrikadan çıkan 2 gitar arasında genel marka prestijinden bağımsız olarak dağlar kadar fark olabiliyor.
cort forumuna da isteyen üye olur isteyen olmaz. reklama lüzum yok. başlık zaten başlı başına bir reklam.
Sırf çogunluk bu gitari beğenmedi diye rahatlıkla insanları aşağılama cesaretini kendinde görmeye hakkın yok.Y_J_M demiş ki:Bu kadar aptalca fikir kimden çıktı çok merak ediyorum birinden mi duydun yoksa aklına mı geldi aklına geldiyse bi doktora görün😆 ,bole saçma şey duymadım yaa turkish edition gitar mı olurmuş,home edition mı bu 😆, şimdiye kadar kimse akıl edemedide senin mi aklına geldi cok zekice yaaa inanılmaz ,bi de bişeye benzese bari camilerdeki tuvalet taşına benziyor