Cavit, belki haklı olabilirsin o görüşünde ama bildiğin gibi değil olay. Seninle olduğu kadar rastansaga ile de görüşüyorum msnde ve onun da ne kadar iyi bir "insan" olduğunu biliyorum...
O bu işe çok emek verdi, çok kafa patlattı... Açıkçası bazı kişilerin gitar üzerine değil de rastansaga üzerine oynaması beni üzüyor. Yukarıda verdiğim link belli, herkes topu rastansaga üzerine atıyor...
Ben onun avukatı değilim, bu başlığın böyle gidişine mutlaka müdahale ederdim ama rastansaga iyi bir insan olduğu için hassasiyetim artıyor... Başlıkta rastansaga falan yazmıyor ama herkes abu subuk konuşuyor... Ben bu foruma onu savumak için, çıkar sağlamak için girmiyorum... Belli bir süredir bu forumu takip ediyorum ve şu anki haline acıyorum bu forumun...
Olayın cort.gen.tr ile falan alakası yok. Sadece rastansaga ile samimiyetimiz o site aracılığı ile arttı... Yoksa Cort'tan banane? Vallahi cort.gen.tr'de 1000'in üzerinde mesajım ve mesaj sayısına etki etmeyen yüzlerce uyarı mesajım var ama inanki bir pena almışlığım yada bir Cort yetkilisinden tebrik almışlığım yok. Çünkü orası resmi bir site değil,
www.cort.com.tr değil... Sadece arada sırada rastansaga gelir eline sağlık der, gider... Hepsi bundan ibaret...
Keşke herkes hassasiyetini daha yapıcı, daha erdemli işlerde kullansa, ama malesef... :roll: