sözüm kişisel olarak sana değildi tamamen alınana :bunchosenone demiş ki:ben sadece yönlendirdim benim tercihim o olurdu ... 🙂)
holzeminster demiş ki:Sayın gogostar peki size bir soru.... siz cort.gen.tr de adminsiniz ve çoğu forum sitesinde şu gitarı savunuyorsun-öneriyorsun millete... Peki sen neden B.C.rich kullanıyorsun?? Ben senin tüm forumlardaki imzanda B.C.Rich in olduğunu görüyorum 😆 Yoksa Cort a verecek kadar çok paran yok mu?? 😆 😆 neden gidip hani şu sizin söylediğiniz gibi "1000$lık amerikan yapımı gitarlarla yarışabilecek" Cort X6 yı almadın??
holzeminster demiş ki:karabash valla doğru diyosun... bana da yakışmaz doğrusu...
holzeminster demiş ki:Ben bu olaya kesinlikle karşıyım arkadaşlar bir Türk vatandaşı olarak bayrağımızın bu son derece kalitesiz gitar üzerinde durmasını kesinlikle istemiyorum... Lütfen bu millete yakışır bir gitar olsun öyle cort mort olmaz!!! adamakıllı bişey olsun...
rastan kardesimizin imzasinda dedigi gibi "istikbal cortlardadır" dökülür sonra elinizde kalır görürsünüz bayrağı...
01 demiş ki:Terbiyesizliğin alemi yok!
cavo demiş ki:cortu dünyanın 1 numaralı markası gören insan cok bu forumda.