DreamofStyks demiş ki:Arkadaşlar kimsenin Cort'a bunu kabul ettirdiği filan yok yapmayın gözünüzü seveyim ya.
Asıl sen yapma kardeşim,Cort size gitar yapalım diye gelmedi herhalde :evil:
DreamofStyks demiş ki:Arkadaşlar kimsenin Cort'a bunu kabul ettirdiği filan yok yapmayın gözünüzü seveyim ya.
canmondo demiş ki:DreamofStyks demiş ki:Arkadaşlar kimsenin Cort'a bunu kabul ettirdiği filan yok yapmayın gözünüzü seveyim ya.
Asıl sen yapma kardeşim,Cort size gitar yapalım diye gelmedi herhalde :evil:
ne beklenecek, önce projeye çıkarsızca katkıda bulunan herkese binbir teşekkür edip sonra da birbirimizi ezercesine gitarları kapışmamız bekleniyor gibi geldi bana yorumlarına verdikleri tepkilere bakılırsa 😆Stormcrow demiş ki:Gitarın özellikleri belli , şekli boyası belli ise bizden ne bekleniyor.
secks demiş ki:ne beklenecek, önce projeye çıkarsızca katkıda bulunan herkese binbir teşekkür edip sonra da birbirimizi ezercesine gitarları kapışmamız bekleniyor gibi geldi bana yorumlarına verdikleri tepkilere bakılırsa 😆Stormcrow demiş ki:Gitarın özellikleri belli , şekli boyası belli ise bizden ne bekleniyor.
Traa demiş ki:Bu gitar daha türkmüş...
kornman887 demiş ki:Traa demiş ki:Bu gitar daha türkmüş...
Hakikatten öyle.. Kirk Hammett Türk mü yoksa 8O 8O 8O 😆
melihbozkurt84 demiş ki:rastansaga demiş ki:Arkadaşlar iyi niyetli tasarımlar yapıp gönderen herkese teşekkürler ama şuradaki 4 sayfa yazıda gerçekten ciddiye alınabilecek pek birşey göremedim. Ya kişisel kavgalar var, kimisi siyasi veya etnik yönden gocunuyor, kimi gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirttiğim fantezilerini döküyor kimisi de ne istediğini kendisi bile bilmiyor. Kimisi tabi hiç öneri getirebilme yetisine sahip değil sadece karalama tabi o daha vahim. Ama getirilen önerilerde de kimse "böyle böyle bir tasarım olsa acaba ben kendim alırmıydım o gitarı" yı sorgulamıyor. Yapıcı eleştiri farklı şeydir eleştiri yapmak için yapmak daha farklı. Genel turkrock profilini yansıtan bir mesaj örneği:
ismi önemli değil demiş ki:1. bence yapılan prototip pek hoş değil.eğer yapılacaksa böyle bişey en son gönderilen gövdesinde ay yıldız olan model güzel olabilir.
2. tabii böyle bişeyi ben almam ve kullanmamda yani yanlış anlaşılmasın şefika kutluer tüm dünyada flütüyle konserler veriyo onun flütünde bayrak falan yok ama herkes türk olduğunu biliyor.yada fazıl sayın piyanosunda türk bayrağı desenli değil ama adını dünyaya duyurabilen ender türklerden.yada bunun gibi müzik alanında bir çok örnek var.mesela pentagram yurt dışında sevilir türk olduğu bilinir ama türk bayraklı gitar kullanmazlar.yada muhammed suiçmez vs.vs. bu örnekler çok fazla.bence müziğimizi yapıp daha ileriye gitmeye bakmalıyız adımızı dünyaya kullandığımız gitar değil yaptığımız müzik duyurur.
1. ama böyle bir gitar kolleksiyon amaçlı alınabilir.yani ben olsam öyle yapardım.yani param olsa kolleksyon amaçlı alır bir tane evimde bulundururdum.ve elimde bulundurcak olsam dediğim gibi kırmızı gövdesinde ay yıldız olan gitarı tercih ederdim.hatta flame maple top olursa ve beyaz binding olursa ayrıca ay yıldız inlaylar bütün klavyede aynı olmalı ve biraz daha küçük olmalı.yada kırmızı block inlayların üzerinde pearl ile ay yıldız oturtulmalı.lüften söylediklerim yanlış anlaşılmasın. 😉 kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
Genelde yorumlar hep bu tür. Bir kaç iyi niyetli arkadaşı tenzih ederim ama lütfen eğitim sisteminin sizi bu derece acınacak hale sokmasına izin vermeyin.
Gitar bu şekilde üretilecek. Custom boya olsaydı vs. vs. mümkün değildi çünkü sadece Cort'un var olan renk seçenekleri ile sınırlıydı opsiyonlar. Ve tasarım olarak uçuk kaçık ayrıntılar yapılması mümkün değildi. Bu yapılabileğin en iyisiydi ve lütfen olayın ciddiyetini ve büyüklüğünü azcık kavramaya çabalayın.
Muhatap kabul edemeyeceğim saçma sapan kişinin yazdığı gibi, kimsenin hakarete varan ithamlarla emeğini ve aylarını proje için sarfetmiş insanların emeğine çirkin dilini uzatmaya da hakkı yoktur.
Bu başlıktaki son mesajım budur. Diğer açıklama, yorum, güncel gelişmeler vs. için aşağıdaki adresten devam ediniz:
http://www.cort.gen.tr/viewtopic.php?t=783
Çünkü artık bu başlık ve atılan mesajlar okunmayacak, dikkate alınmayacak ve takip edilmeyecektir.
Saygılar.
asıl eğitim sistemi seni bu kadar ot haline getirdiyse ben ne yapabilirim.bir sürü ünlü türk müzisyen böyle şeylere ihtiyaç duymadan müzik yapıyo oturun sizde çalışın.öyle bir gitarı hayatta kullanmam.ve sizin gibi otları gördükçe dahada bir sinir oluyorum. eğitim sistemi kimi ne hale sokmuş belli.ortalıkta herşeye hay hay diyen koyunlarla dolu.hayatı sorgulayan insanlar çıkınca hukuk sisteminin yanında birde senin gibi koyunlar sorguluyorlar insanı.aaa kullanmam dedi aaaa.
sen git yaptır gitarını ne halin varsa gör. alan alsın kullanan kullansın.ben hayatt almam be kullanmam o gitarı.( ki bende bir cort kullanıcısıyım ve çok emennunum ) kib.kolay gelsin.müzikle kalın.