01 demiş ki:İşte biz bu noktada insanlardan saygı bekliyoruz.Sonuç ne olursa olsun,ama iyi ama kötü işin ucunda,aylarca verilen emek var,girişimcilik var.
Şimdi konu ile ilgili yazdıklarınızı hem burada hem diğer forumlarda okuyorum. Çok temel bir hatanızı belirtmek istiyorum. Fikirlerim şahsi olarak algılanmasın lütfen.
Güzel bir iş yapmışsınız, uğraşmışsınız. Çok güzel. Takdir ediyorum. Ancak bunu forumlara yazıp daha sonra eleştirilince saldırganlaşıyorsunuz ve "saygı" beklediğinizi belirtiyorsunuz. Yazmadan önce bu tip tepkiler alacağınızı biliyor olmanız ve eğer yaptığınız işe inanıyorsanız olgunlukla karşılamanız gerekir. Herkesin "yaşa, bravo" demesini beklemiyordunuz herhalde. Sizi destekleyen görüşler olabileceği gibi, size göre "saygısızca" tavırlar olacaktır. Bu çok normal.
01 demiş ki:Merak ediyorum bu işlerle uğraşan kaç kişi Cort u bu konuda ikna edebilirdi?Adamların işi gücü yokta,Türkiyeden vatandaşın birinin yaptığı tasarımı yapacak..
Yani bu yazdığınız hiç olmamış bence. Turkish Edition olan gitardan ziyade bu sözler olmuş. Asıl şunu açıkça yazmanız gerekirdi (ki ben de çok merak ediyorum). Biz bu bağlantıyı sağladık, uğraştık ve gitarı yaptırıyoruz. Bunu yapmamızdaki amaç .... idi.
Demek istediğim bunu yaptınız ama Engin Ardıç'ın deyimiyle " mala, davara faydası" nedir ?... Açıkça yazın. Ondan sonra isteyen istediğini söylesin. Umursamamanız gerekir.
01 demiş ki:"Şurası böyle olsun,burası böyle olsun"...Bizde biliyoruz neyin ansıl olacağını 🙂Oturduğumuz yerden ahkam kesmekle malesef bu işler olmuyor!Bizimde kendimize göre tasarımlarımız vardı,ama imkanlar kısıtlı.Cort sadece elindeki imkanlar doğrultusund bize seçenek sunabiliyor.Daha ilave seçenklerde olabiliyor fakat bu seferde tahminimce fiyat 3000 dolar gibi uçuk bir rakama ulaşıyor...Her ne olursa olsun,işin ucunda emek var.Aylardır insanlar Cort ile bnağlantıya geçip bu işe ikna etmek için çaba sarfediyorlar.Tasarım için harcanan çabada cabası.
Gitar kozmetik olarak eksikte olsa,bence teknik bakımdan çok çok iyi bir gitar.Piyasada bulunması zor gitarlardan,ki rengi "MİC" de öyle...
Yapıcı yorumlarda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Saygılar Sevgiler...[/
Maalesef internet forumları insanların oturdukları yerden ahkam kesmelerinden başka birşey değil (benim de şu anda yaptığım bu kapsamda aslında ama iyi niyetli olanından 🙂). Yukarıda yazdıklarımı tekrar etmeyeyim.
Sevgilerle.