O kadar kolay değil işte...Bir kere bunu tasarımı özel yapım olması imalat aşaması falan filan bu paralarıda çıkmak lazım.Bu başlığı açan arkadaşlarda da bu kadr çok para olduğunu ben zannetmiyorum açıkçası..O yüzden kalkıpta Cort firmasının 1000$ fiyat biçiceği bir gitarı kalkıp piyasaya "Satılır belki" diyerek karambole iş yapıcağını zannetmiyorum.Çünki bu firma Cort, bakkal Ahmet Usta değil...-maJestY- demiş ki:Projeye hayal diyen arkadaşları pek anlamadım ben. Sonuçta parasını verirseniz ESP ye de Ahmet Edition gitar yaptırabilirsiniz. Cort kalkıp bunu kataloğa koymayacak herhalde 🙂 10-20tane neyse üretilip Türkiyedeki sahiplerine gönderilecek. Yani öyle inanılmaz bi durum yok ortada...
Kaldı ki biz burada kişiye özel yapım bir gitardan bahsetmiyoruz 10tane 20 tane üretilcek bir gitardan bahsediyoruz.Buda demektirki 10.000-20.000 dolar arası bir mebla ve yine söylüyorum ki hiçbir firmanın bu fiyatın yarısını bile sokağa atıcak parası yoktur...
Bu yüzden böyle bir proje bir kere başta gerçek olsaydı CORT firması Türkiye'de belli araştırmalara girer anketler düzenler veriler alırdı ve hiç olmazsa birilerine attıkları bir mail olurdu.
Ama biz ne bilgi ne veri ne araştırma ne mail ne açıklama hiçbirini görmüş değiliz ?
Bu benim hadi bakalım Ibanez TR'ye özel gitar yapıcak diyip ondan sonrada ney nasıl sorularını bilmeden sallamama benzer elimde hiçbir belge olmadan.
Bu projeyi kim yaptı da sürdü öne ? Bu kadar sözü geçen biri mi var aramızda Cort firmasına TR özel gitar yaptırtabilcek kadar ...diye bir çok soru sorulabilinir.