progressiva demiş ki:Cube 30X'in 15W ve biraz daha simple versionu iste. Amator biri icin eglenceli olur uzerindeki efektor. Davul efektleri falan da olmasi lazim. Davulcu niyetine kullanirsin , metronom niyetine kullanirsin. calisirken baya iyi oluyor. Farkli modellemeler yapiyor, farkli efektler barindiriyor bunyesinde. Daha keyifli olur MG10'a gore falan. Hele ki yenisin. Yok efendim digitalmis yok efendim analogmus. Bunlari takacak durumda degilsin. Ben de pek takmiyorum aslinda. Bu nedenle Roland Cube 15X'in uzerine hic bir tavsiye yapamam. Roland Micro Cube'un 2. el fiyatina satiyor arkadas. Sorunsuzsa kesinlikle onu almani tavsiye ederim.
Davul efektleri yok üzerinde. Marshall'a göre; tabiki farklı ve eğlenceli seçenekleri mevcut. 3 farklı distortion, drive ve doğal olarak clean kanalları mevcut. Poptan tutta metale kadar yolu var.🙂 Ayrıca bu alet mydükkanda yapılan yorumlar kadar digital değil. Metalshack kanalı ile adam akıllı eq yapınca ms gt pedalımım briticsh tonuna yaklaşabiliyorum daha ne. 🙂