crossfire,nightwolves vs. tshirtü istiyorum. konserlerde giymek için🙂 can ve kerem kardeşler bana yardımcı olun 🙂 başarılar kolay gelsin 🙂
Can_Besli demiş ki:Albüm dağıtımımızı yapan firma sizin kadar çalışsa, şimdi Crossfire daha çok tanınırdı. Yardımlar için sağolun.
eheeh ne güzel! sonunda benim de kurt tişörtüm olcak... ( :roll: umarım yanlış atlamamışımdır konuya 😆 )ben yoksam o kişilerin arasında özür... 🙂Nightwolves demiş ki:O, armağanını geciktirdiğimiz üyelerin gönlünü almak için de tshirtleri ile birlikte küçük ama hoşlarına gideceğini düşündüğümüz güzel bir hediyemiz olacak 😉
gbanes374 demiş ki:ayrıca albüm çıkmadan beridir, demo niyetli ufak albümünüz kuzenimde de var. henüz albümü alamadı ama kendi videosunu bile yapmış crossfire çalarkene... 😆 ve ona da küçük bir sürprizi var canım CROSSFIRE'ımın artık... 😉
damien_bloodytears demiş ki:Kaliteli müzik her zaman farkedilir.Crossfire gerek sahnede, gerek albüm konusunda,(dağıtımın aksamasında olduğu gibi) çoğu zaman olumsuzluklar yaşadı..Ama gerçekten arkalarındaki oluşum ve çaba sarfeden insanlarla birlikte hakettikleri yere gelmelerine de çok az bi süre kaldı🙂
gbanes374 demiş ki:eheeh ne güzel! sonunda benim de kurt tişörtüm olcak... ( :roll: umarım yanlış atlamamışımdır konuya 😆 )ben yoksam o kişilerin arasında özür
Purgatory demiş ki:Bu tip dağıtım sorunları şimdilerde gıpta ile izlediğimiz&dinlediğimz grupların çoğunda yaşanmıştır zamanında ama üstesinden gelinmiştir 🙂 Megadeth geliyor aklıma ilk olarak; hatırlayın lütfen Killing is My Business zamanlarını... Bu grubun arkasında 'tribün grubu' gibi cefakar adamlar olduğu sürece çok iyi yerlere gelecekler; biz de gururla 'Yaaa, o uzun eşşek oynadığın adamlar bunlardı işte, hadi bakim; hadi hadi!' diye bağıracaz 😀
damien_bloodytears demiş ki:Kaliteli müzik her zaman farkedilir.
damien_bloodytears demiş ki:Arkalarındaki oluşum ve çaba sarfeden insanlarla birlikte hakettikleri yere gelmelerine de çok az bi süre kaldı
drunkenstein demiş ki:😉 tam gaz ....!!
Nightwolves demiş ki:Geleceği olan nadir gruplardan biri Crossfire.
Bunu sadece yaptığı müziğe bakarak değil, hayata bakışları ve mesleklerine bakarak da söyleyebiliyoruz. Yıllar sonra da konserler verip, arka arkaya yeni albümler yayınlama potansiyeli çok yüksek bu grubun. Bu nedenle fan kulüp kurmuş olmak bize hiç de garip gelmiyor. Yıllar sonra pek çok fanı zaten olacak grubun. Tribün grubuyuz biz de Crossfire için. Biz şimdiden örgütlendik.
Bir şeyi seviyorsan sahip çıkarsın, fan kulüp kurarsak kim ne der, yadırgayan olur mu diye düşünmeden...
Catharsis demiş ki:O video senin kuzenine aitti dimi? Süper ama ya, kendinden geçiyo orda çalarken 😆
Rebel_Werewolf demiş ki:Catharsis demiş ki:O video senin kuzenine aitti dimi? Süper ama ya, kendinden geçiyo orda çalarken 😆
Sana o videoyu kim izletti bilmiyorum ama o haltı yiyen her kimse dilimden çekeceği var.
Küçük bir çocuk, kendi halinde Crossfire dinleyip elinde baget sallarken video'ya kaydetmiş kendini. Kuzeni de bana izletti. Benim çok hoşuma gitti, biz de küçükkn 4 arkadaş bir araya gelip koyardık metallica'yı konser verirdik evde 😆 Bu yüzden Crossfire elemanları ile paylaşmak istedim.
Ama o zaman bile bunu stüdyonun umumi bilgisayarında değil, arka odadaki Raikhor'un makinasına yükledim. Ortada izlenmesin diye.
Çok hoşua gitti grubun da bu arkadaşımız. Hatta o küçük arkadaşımıza sürpriz yapacağız grup olarak. Bir gün haberi olmadan onu stüdyoya götüreceğim ve elemanlarla tanıştıracağım, birlikte The Forsaken çalarlar belki. Provaya sokacağım grupla... İmzalı bir de albüm hediye edilecek...
Ama böyle bir terbiyesizlik olmaz. İzlemiş olabilirsin ama özel olarak gönderilmiş, nette paylaşıma açık olmayan bir video hakkında "ben izledim" dememelisin. İzlemiş bile olsan, kendini o çocuğun yerine koysana, "demek ki benim videomu herkese izletiyorlar" diyecek. Bazı şeyleri de yapmış olsan bile sessiz kal yaaaa...
Daha önce benzeri bir tartışmayı Beggars Night cover hakkında yaşamıştık. Henüz "release" olmamış, herkesin dinlemesi mümkün olmayan bir parçayı dinlediğini yazmak, bunu yapabildiğini göstermek hiç hoş değil. Ben de kayıtlar esnasında oradaydım ama kimseye de parçanın şurası şöyle böyle demeyi düşünmedim.
Daha önce seni bu konuda özel mesaj ile uyarmıştım, bu defa ulu orta yazıyorum. Tartışma olsun diye değil.
O zaman bundan sonra kimseye özel bir şey izletmek ya da dinletmek yok...
Bu mu olmalı...