Hata yaptıysam hata yapmışım derim ben merak etme. Hatalarımı kabul ederim. O videoyu çok beğendim, beğendik. Eğer o arkadaşı kırdıysam, rencide ettiysem ondan özür dilerim. Ben o amaçla yazmadım o yazıyı. Ama senin tarzın hoşuma gitmiyor. Bize o video izletilirken böyle böyle bir durum var denseydi bende oan göre davranırdım veya hiç izletilmeseydi keşke. Başlarına silah dayayıp izletin demedik sonuçta. O zaman bundan sonra eşe,dosta kimsenin özel görüntülerini videolarını göstermeyin. Gösteriyorsanız da, o gösterdiğiniz şeyin özel olduğunu söyleyin, baştan uyarın. Artık bana daha fazla sataşıp da uzatma konuyu. Ben "evet evet o videoyu bende izledim" şeklinde videoyu izlediğimi belirtmek için yazmadım o yazıyı. Tekrar ediyorum hoşuma gittiğini belitmek için yazdım. Konuda uzamasın artık.Uzatmak istiyorsan Özel mesajla uzatabilirsin. Madem bu konuda düşüncelerin vardı, her zaman söylediğim gibi ya özel mesaj atsaydın ya da açıp telefon söyleseydin. Koskoca forumda, bana saygısız bir şekilde haketmediğim laflar saymazdın belki. Adam gibi konuşurduk.