Catharsis demiş ki:... İnşallah yeni, güzel fotoğraf makineleri hediye edersiniz de, ben de daha güzel, kaliteli fotoğraflar çekerim :kaydim
muhhahhaa 😆 tabi canım. tabi tabi mutlaka artık canon mu olur laika mı olur 😆
Catharsis demiş ki:... İnşallah yeni, güzel fotoğraf makineleri hediye edersiniz de, ben de daha güzel, kaliteli fotoğraflar çekerim :kaydim
gbanes374 demiş ki:ABOOOOOOO!!! dedim içimden yazının sonunda... süpermiş hakkaten, orda olmak isterdim 😢
bundan sonrkileri sanırım kaçırmıcam.... kaçırdıkalrıma yanarım artıkın... 🙁
Purgatory demiş ki:Gelmek için hazırlık yapıyorduk ki, şu an gördüğüm bu iptal haberi beni gerçekten üzdü. Güzel olacaktı Crossfire konserini de içerisinde barındıran bir Ankara yolculuğu... Artık başka konserlere inşallah.
Purgatory demiş ki:Gelmek için hazırlık yapıyorduk ki, şu an gördüğüm bu iptal haberi beni gerçekten üzdü. Güzel olacaktı Crossfire konserini de içerisinde barındıran bir Ankara yolculuğu... Artık başka konserlere inşallah.
s_hifty demiş ki:yeter be ankara milliyetçileri sizi hehe birazda başka şehirlerde böyle konser olsun
s_hifty demiş ki:yeter be ankara milliyetçileri sizi hehe birazda başka şehirlerde böyle konser olsun
Purgatory demiş ki:E şimdi bu da 16 ekim oldu, ben tamamiyle çöktüm mental anlamda... Hangi tarihte ne bok yiyecem bilemiyorum afedersiniz. Lig ve ŞL maçları bir yandan, okul açılış tarihi bir yandan, 25 eylül buluşması bir yandan, Kreator diğer bir yandan derken alabora olmuş bu kardeşinizin bünyesi karşınızdadır. Acil yardım beklenir, Çağlar uzat elini... :?