FAN KULUP ADINA DUYURU:
NIGHTWOLVES'da yönetim değişikliği...
Fan Kulüp oluşumu için yola çıkarken hep yoğun katılımlı ve demokratik bir şekilde çalışmayı düşündük. Her zaman kalabalık bir yönetim oluşturma çabası içine girdik.
İşin aslı çoğu zaman belli bir "yönetim" ünvanı da kullanmadan, dağrudan üyeler olarak hareket ettik. Üyeler arası hiyerarşi yaratmadan ve ünvanlara yer vermeden çalıştık.
Şimdi kuruluşumuzun 2. yılı yaklaşırken iki yıldır görev yapan yönetimi değerlendiriyoruz.
Ve Ekim 2005'ten itibaren ikinci bir iki yıl için aktif olarak görev almak isteyen arkadaşların katılımlarını bekliyoruz.
Aktif görevler arasında neler olduğu, ne tür sorumluluk ya da fedakarlıklar gerektirdiği bu arkadaşlar ile yüz yüze yapacağımız bir toplantı ile açıklanabilir.
Fakat burada da soru yanıt yolu ile pek çok konuya açıklık getirebiliriz.
Aktif olarak yönetim görevi almak isteyen Nightwolf üyelerinin
15 Eylül'e kadar Nightwolves forumdaki ilgili konu başlığı aracılığı ile (
http://crossfirenet.com/forum/viewtopic.php?t=214 ) ya da
[email protected] adresi ile bizlere ulaşması gerekiyor.
Konu ile ilgili
0505 340 2647 numaralı telefondan deerrudolf'a da ulaşabilirsiniz. (lütfen arayın, ne yazık ki çağrı bırakmalar dikkate alınmayacaktır)
Söz konusu olan bir görevi bırakma değildir, demokratik olmaya ve istekli arkadaşlara fırsat yaratmaya çalışıyoruz.
Yeni arkadaşlarla birlikte eski yönetimin devam etmesi ya da yönetimin hiç değişmemesi de söz konusu olabilir.
15 Eylül'e kadar iletişime geçen üyeler ile bu tarihten sonra yapılacak bir toplantı ile yeni yönetim şekillendirilecek. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
CROSSFIRE RULES !!!
NIGHTWOLVES EXECUTES !!!