nevermore demiş ki:Buyuyunce oda Ugur gibi olcak herhalde 😆
Rebel_Werewolf demiş ki:RSF çok daha iyi olacak, bu herifleri büyük sahnede görmek gerek...
Hele ki öyle komik bir saatte çıkarak bestelerine byle katılım sağladılarsa, RSF'de çok daha güzel bir atmosfer olacaktır. 😉
junkcan demiş ki:Aslında böylesi de güzel oldu. Çünkü oradaki insanlar gece eğlencesi de bekliyordu. Böylece oradaki gece eğlenmek isteyen insanları, kalitesiz alternatif müzik çalan ortamlara yollamamış olduk 🙂 Heavy Metal dinlemenin keyfini yaşadılar, haftada kaç gün o saatlerde insanlar canlı heavy metal dinleyebiliyor ki Türkiye'de... (ki saat de 10-11 civarıydı zaten, çok geç değildi 🙂 )
gbanes374 demiş ki:Yorumsuz... 😆
bu sahneyi kaçırdım 🙁 o arada bir şeylerle uğraşıyordum ya da yorgunluktan pestili çıkmış bi halde bi yere yığılmıştım 🙂uguraksoy demiş ki:Harikaydı adam yav. Eh bana da ufak ufak yol gorundu.
junkcan demiş ki:Normalde 21.00'da çıkacaktı Crossfire, ama biraz sarktı. Aslında böylesi de güzel oldu. Çünkü oradaki insanlar gece eğlencesi de bekliyordu. Böylece oradaki gece eğlenmek isteyen insanları, kalitesiz alternatif müzik çalan ortamlara yollamamış olduk 🙂 Heavy Metal dinlemenin keyfini yaşadılar, haftada kaç gün o saatlerde insanlar canlı heavy metal dinleyebiliyor ki Türkiye'de... (ki saat de 10-11 civarıydı zaten, çok geç değildi 🙂 )
fotogrock demiş ki:Crossfire Sabah,Milliyet ve Cumhuriyet gazetesindeydi bugün. Özellikle Milliyet'in başlığı "Gelibolu" üzerineydi.
Muhteşem bir konserdi. Bu arada Crossfire ve Nightwolves'in final fotoğrafını foruma koymak istedim ama beceremedim.