Arda sözlerin kötülüğüne değil şövenist eğilimleri üzerine bir iki birşey söylemişti. Kaç Türk grup sizce İngilizce edebiyat yapabilecek seviyede şarkı yazabildi bu güne kadar hangi dergi, hangi grubu sözleri yüzünden eleştirdi yada övdü? Hiç çünkü ilgilenen yok ki. Varsa yoksa kılık kıyafet konserde şöyle el salladı şurda kıçını açtı, müzikle bile ilgilenen çok fazla adam yok ki. Şans eseri iyi bi ton tutturursun sikko bi sistemden, o zaman kral olursun, mixerin başındaki lavuk sıçar batırır kötü grup diye eleştirilirsin. Yıllardır dergi kritiklerine bakarım ya adam komplexlerinden ötürü bok atar ya da seyirciyi çoşturduysa o grup iyiydi der.Kendi arkadaşlarının grubunu belkide kendi grubunu anlatır, onu haber yapar, onu över. Bir de Nightwolflara takar çünkü nightwolf, kendisi gibi kahpece yapmaz fanlığını, faaliyetlerini sinsice kullanacağı bir dergisi vs. yoktur. Benim kızdığım şu müziğin seyircisi bukadar ukala ve cahil olmamalı. Çok basit bir örnek hangi studyoya gidersen git diğerinin yaptığı kayıda bok atar. Nerde bu muhteşem kayıtlar çok merak ediyorum. Hangi gruba gidersen git en iyi riffler , en iyi besteler onda sürekli hakkı yeniyo çocukların. Yav bırakın allah aşkına , önce kendinizi bilin. Türk Metalcisinin derdi çok konuşması ve hiç bi iş yapmaması. Kıskanç olmayın ve azcık mütevazi olun canımı yiyin. Sözüm sana diil Deniz sakın yanlış anlama gene canımı sıktı birileri yaziim dedim.
Crossfire her bir Nightwolfuyla gurur duyuyor, hepinize teker teker teşekkür ederim yeniden. İyi ki varsınız ve yaptığımız müziği anlamlı kılıyosunuz.
Crossfire her bir Nightwolfuyla gurur duyuyor, hepinize teker teker teşekkür ederim yeniden. İyi ki varsınız ve yaptığımız müziği anlamlı kılıyosunuz.