gene_hoglan demiş ki:ne dinlicem gerek bile görmüyorum dinlemeye.Siz dinleyin izleyin hoplayın zıplayın.Kaya ve Uğur lafım sizlere.Bırakın bu işi allah aşkına.Gidin simit satın.
gene_hoglan demiş ki:ne dinlicem gerek bile görmüyorum dinlemeye.Siz dinleyin izleyin hoplayın zıplayın.Kaya ve Uğur lafım sizlere.Bırakın bu işi allah aşkına.Gidin simit satın.
bende geliyorumZooRaven demiş ki:Crossfire ve Definitive su an açıklanan Turk gruplar vallaa çok eğlenicez Varna kumsallarında. Hayırlısı bakalım 😆
Bu arada güliim mi ağliim mi sasırdım karaşovalyeye 🙁 😆
ZooRaven demiş ki:Crossfire ve Definitive su an açıklanan Turk gruplar vallaa çok eğlenicez Varna kumsallarında. Hayırlısı bakalım 😆
Kambersiz festival olurmu bea.gene_hoglan demiş ki:bende geliyorumZooRaven demiş ki:Crossfire ve Definitive su an açıklanan Turk gruplar vallaa çok eğlenicez Varna kumsallarında. Hayırlısı bakalım 😆
lasttobreathe demiş ki:YÜRÜ BE CROSSFIRE!!! ANKARA'NIN SLAYER A CEVABI🙂 BULGARISTANDA BERABERIZ.
iyi seçmissin güzel seçmişsin de trash metal ne ki? ben öyle bişey duymadım yeni mi çıktı...yoksa Thrash mi demek istedin?...😀Extacy617 demiş ki:trash metali seçtim serefsizim...b
Extacy617 demiş ki:biriside beni götürse be...bulgar kizlari geçtim trash metali seçtim serefsizim...bu arada black knight iyi hos konusuosunda dayinin müzisyen olmasinin senin elestirinin kalitesi ile ne alakasi var ayrica burda müzisyen olan birtek sen degilsin az çok hepimiz bir isin ucundan tutan adamlariz ki bunu reklam ederek bakin ben 10 senedir çaliorum o zaman sizin elestirilerinizi tinmam siz benimkini tinin gibi laflar çok çocukça...ben crossfire fani filan degilim ama albümleri var dinlemek hosuma gidiyor ayrica crossfire grubunda çaldiklarini görüp taniyip çok sonradan ögrendigim kaya sevinç ve ugur aksoy a bunca is yapip bu kadar mütevazi takilmalari sebebi ile sempatimde var...ben sahsen 10 senelik gitarist olsam söz flnda yazsam ulan bugün bu kadar meziyetim var elimde bunlar varken durdugum nokta nedir hangi noktalara gelmis insanlara laf atiyorum diye düsünür birseyler basarmaya çalisirdim....kisaca sen istedgin kadar elestir bu adamlar monsters of rock da çikip aslanlar Türkiye yi temsil edicekler...bu arada yazini okudukça gülme gliyor yahu hem gitar çalarim hem solo atarim ne demek ya 🙂 bigün bnmde konserime gel güzel elestirilerine ihtiyacimiz olcak ha ayrica mesela bende hem davul çalarim hemde atak filan yaparim o derece yani ayrica babamda organizatör...
-rock- demiş ki:Black_knight'ın baya içinde kalmış demekki, söyledin rahatlamışsındır şimdi 🙂 , bizim için en azından vakit harcadığın için sağol.
[
Geçerken uğradım şöle🙂,bak sizi hep eleştirmedim,size şiir de yazdık🙂
Biraz az vakit harcadım ne olucak ki?🙂 ayıpsınız ,o kadar temsil ediceksiniz.Yalnız fanlarınızda bir sorun var galiba,bazıları pentagramdan iyi olduğunuzu söyliyerek talihsiz açıklamalarda bulunmuş🙂
Uçmasınlar🙂 baya uçmullar ama hayırlı uçuşlar diliyorum 🙂 ,uçarak ülkemizi temsil edin🙂
Black_knight demiş ki:Extacy617 demiş ki:biriside beni götürse be...bulgar kizlari geçtim trash metali seçtim serefsizim...bu arada black knight iyi hos konusuosunda dayinin müzisyen olmasinin senin elestirinin kalitesi ile ne alakasi var ayrica burda müzisyen olan birtek sen degilsin az çok hepimiz bir isin ucundan tutan adamlariz ki bunu reklam ederek bakin ben 10 senedir çaliorum o zaman sizin elestirilerinizi tinmam siz benimkini tinin gibi laflar çok çocukça...ben crossfire fani filan degilim ama albümleri var dinlemek hosuma gidiyor ayrica crossfire grubunda çaldiklarini görüp taniyip çok sonradan ögrendigim kaya sevinç ve ugur aksoy a bunca is yapip bu kadar mütevazi takilmalari sebebi ile sempatimde var...ben sahsen 10 senelik gitarist olsam söz flnda yazsam ulan bugün bu kadar meziyetim var elimde bunlar varken durdugum nokta nedir hangi noktalara gelmis insanlara laf atiyorum diye düsünür birseyler basarmaya çalisirdim....kisaca sen istedgin kadar elestir bu adamlar monsters of rock da çikip aslanlar Türkiye yi temsil edicekler...bu arada yazini okudukça gülme gliyor yahu hem gitar çalarim hem solo atarim ne demek ya 🙂 bigün bnmde konserime gel güzel elestirilerine ihtiyacimiz olcak ha ayrica mesela bende hem davul çalarim hemde atak filan yaparim o derece yani ayrica babamda organizatör...
Ben de müzisyenim zaten.🙂 Sadece dayılarım değil.Siz bi ucundan tutuyorsunuz, ben bir ucundan tutmuyorum 🙂 anladin mi şimdi?🙂
Tamam temsil edicek orası kesin ,temsil etmesi onların kaliteli olduğu anlamın agelmez ,ben sadece crossfire ı eleştirmem ,beğenmediğim handgi gurup varsa eleştirim.Mesela koskoca skid row gurubunun solisti canlı performanslarında ,o kadar dehşet derecede detone oluyorki ,nedeni açıkça ortada bakmıyor sesine,ayrıca skid row un solisti bach en iyi zamanlarında bile ,canlı performanslarında acaip bir şekilde detone oluyordu.Al sana eleştiri.Üstelik eleştirdiğim gurup koskoca Skid row un solisti.Ben nerdeyim ,ben ordayım y ada burdayım🙂 bir yerlerdeyim merak etmeyim🙂
Eleştirmeye de devam edicem,crossfire, y ada cem köksal y ada diğer sanatçılar eleştireceğim.
Ayrıca o reklam değil artık dedim bunlar eleştirilirimi anlamıyor,ben de dedim ki ,bakın siz konuşuyorusunuz burda ama ben güney kesmimden iki akor çalan tipi tip biri değilim ,sıradan bir dinleyici de değilim.Dahasını da bilmek istermisin?Onca memleket gezdim,Amerika ,almanya ,prag,finlandiya,norveç,avusturya,avustralya,ingiltere.... ve burdan çok baba müzisyen arkadaşlarım var..
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruyorum.Merak etmeyin🙂 Hangi ünlü virtüözlerle konuşuyorum ya da hangi ünlü sanaçılarla bağlantım var bu bana kalsın🙂
Bunları sölemek zorunda bıraktınız 🙂 ,ilk önce size eleştirilerimde bu meziyetlerimi sölemeden bir şeyler anlatmaya çalıştım ,anlamadınız klasik savunma tarzına geçtiniz🙂 Ben de en sonunda söliyeceğimi söledim ....
BU arada yazılarınla klasik bir bir teenager türkiyedeki yeni nesil fan mantalitesinde cevap vermişsin🙂
Her ne kadar ben fan ı değilim desende, çok belli etmişsin verdiğin cevaplarla🙂,savunmaya geçmişsiniz hemen🙂 gelin hepiniz teker teker gelin hepinize veririm cevabını🙂
Mesajımda küfür veya hakaret yoktur 🙂
deerrudolf demiş ki:Black Knight; hocam sen hasta mısın?
Sevmiyorsan sevme, dinleme, konserine gitme, destekleme. Gidip sevdiğin gruplarla takıl güzelce. Crossfire'ı seven insanlar da şurada muhabbetini etsin. Nedir amacın anlamadım.