İyi tamam ,Crossfire pentagramdan iyi ,maidendan da iyi....Ondan da iyi bundan da iyi hadi ağlamayın.🙂 Kaliteli crossfire🙂
İyi eğlendim hea🙂 nasıl da umursayıp mesaj yazmışlar,umursamayan adamlara bak be🙂 eheh 🙂 güzel , sanal dünyadaki davranış bilimleri üzerinde çalışıyordum🙂 hepiniz birer kobaysınız verdiğiniz tepkileri,karşılaştırıp,tezimi hazırlıyorum.
Peki hala size anlatmam gerekicek bunu,
Aylardır bu tez üzerinde çalışıyorum,sanal insan davranışları üzerinde ,mesela başka forumlarda daha değişik karakterlere bürünüp,etki tepki zinciri yaratıyorum,tabi bunun sonucunda tezimi bitirme noktasındayım. BUnun için size teşekkür ederim,tabi bu forumda her şeye muhalefet yapan bir kişiliği canlandırdım,duruma göre ve kimi zaman sert ve anlayışsız bir karakter çizdim.Alıcağım tepkiler önemliydi.Tabi başka forumlarda da araştırmalarımı sürdürdüm.
Real alemde de tez çalışmalarım sürüyor,fakat bir yandan sanal dünyayı da inceliyorum.Değişik tez çalışmalarımı bir araya getirip tezimi tamalama noktasına gelicem.Biliyorum inanması güç ama durum böyle.Crossfire a başarılar.Alıcağım tepkileri son haddine kadar kullandım,teşekkürler,
Son olarakta peki niye belli konulara ve başlıklara mesaj attım?Çünkü potansiyal tepkinin yoğun olucağı başlıkların hangisi olduğunu gayet iyi biliyordum da ondan.Tez çalışmalarım için gerekliydi bu..Her başlıkta gerekli potansiyal tepkiyi alamazdım.
Hepinize iyi yazışmlar..Küfür ettiğim arkadaşlardan özür dilerim ,çalışmamın bir parçasıydı.
Saygılar,sevgiler.