juju demiş ki:And Darkness Fallin'i dinledim gercekten mükkemmel cok etkilendim
cook kaliteli...
albümde bir yada 2 tane sıkıcı parça var.. Tabi bana göre sıkıcı.. Ama Genel olarak dünya standartlarında bi albüm.
juju demiş ki:And Darkness Fallin'i dinledim gercekten mükkemmel cok etkilendim
cook kaliteli...
immo demiş ki:ya sankı bu grubun vokalınde matthew barlow un sesı var gıbı gelıyor ama olsun yınede cok cok guzel bı trash grubu hemde ankaralı 😀
Secil_Soydan demiş ki:Meraktan soruyorum, acaba bu benzerlik için ek bir çaba sarfediliyor mu?
Sadece meraktan sordum. Tepki ile karşılamayın lütfen. Geçmiş sayfaları okuyunca pek de yoruma açık bir grup olmadığını gördüm üzülerek. Teşekkürler.
thetick demiş ki:crossfire,crossfire,crossfire.... :taptim :taptim :taptim
:metalhead :metalhead
:seytan
noSurprises demiş ki:Forum kuralları der ki :
Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10... 🙂 🙁 vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz .
Lütfen Forum Kurallarından haberdar olalım..
iyi yazışmalar!
arkadaşım lafım sadece sana degıldı kusura bakma son yazdıgın yazı yeğdi 😀 ancak forumlarda cok gereksız ve kısa yazılar var onlara dem vuruyorum ben sonra site niye yavaşlıyor mevzusu gelıyor gereksız yere sayfa fazlalığı oluyor ve sadece poh pohlamaktan ileri gitmiyor gruplar için yazılar. Crossfire grubuna Bulgaristan da vereceklerı konser için başarılar, gercekten turkıye'de muzık yapan ender gruplardan bırıs ve en ıyısı belkıde Teşekkür EDErim...thetick demiş ki:iki kafa sallatmadınız beee
crossfire ,başlıbaşına büyük bir grupdur bunu her dile geldiğinde söylüyoruz zaten
kendilerinide grup olarak örnek alıyoruz neden bi yabancı grup örnek alalım demiii insanlar artık sokaklarda crossfire tişörtleri giyiyor valla geçen ki bu yalan değildir eskişehirde ve daha önce istanbulda gördüm bunların üzerine daha nediyim..alah her gruba crossfire gibi olmak nasip etsin büyük müzisyenler
daha önceki msj anlamsz gelmş arkadaşlara kusura bakmayın ...yapmayız bitaa gider konserde sallarız kafamızı
son olarak bizide götürün bulgaristana diyorum.....
Bunu nerden çıkardın anlamadım.Nightwolves eskisi gibi hala Crossfire'ın yanın da.Sadece yönetimden ayrılmalar oldu.Bunun da geçerli sebepleri var merak etme 😉 Gönül isterdi ki bende Ankara'da olaydım geleydim coşaydım.Secil_Soydan demiş ki:Açıklama için teşekkürler. İnsan insana benzermiş. Seste de geçerli demek ki.
Partinize uğramayı düşünüyoruz. Eski fan desteğiniz kalmamış olsada iyi işler yapacağınıza inanıyorum. Başarılar.