FragileDrEam demiş ki:
Ya bence dünkü performans olarak In spite en iyisi idi... Crossfire bayraklarının ortada dolanması hoşuma da gitmedi abartı olmuş bence. Diger gruplara saygısızlık oldu !!!
Şimdi şöyle bir okyunca, baktım aynı fikirde olan başka kullanıcılar da varmış. Genel bir yanılgı olabileceği için, bu son aldığım özel mesaj sonrası bir şeyler yazayım dedim...
😆
FragileDrEam demiş ki:
hmmzz yes okumadım ama gönül isterdi o bayrakta oraya cıkan toplulukların hepsinin ismi yazsın.. ama neyse mühim deil... Yine de diger gruplara da destek veren organizasyonların oldugunu bilmek güzel.
Demiş sonradan, bu kullanıcı ama olsun, dediğim gibi halen aynı yanılgı içinde olanlar var ki, konu ile ilgili özel mesaj gelebiliyor
😆
BİREYSEL bir açıklama yazayım ben. Neticede grup elemanı değilim, grup kurulduğundan beri yanlarında olan bir arkadaşları olarak da elimden geldiği ölçüde her tür işlerini kolaylaştırmak dışında bir işlevim olduğunu düşünmüyorum (onlar buna menajerlik deseler de
😆 )
İşte bu grup kurulduğundan beri yanlarından olmam sayesinde 2003 yılında Wacken'a giderek en sevdiğim grupları (Testament, Slayer, Annihilator) aynı sahnede izleme fırsatım da oldu. İşin aslı,
CROSSFIRE - Metal Bash Fest (Hamburg) için davet almamış olsa, içimdeki ukde ile evde oturuyor olacaktım Wacken günleri...
Daha önce videolardan seyrettiğim bir FAN DESTEÐİNE, Wacken'de bizzat tanık oldum.
Bilirsiniz meşhur Pantera - Metalica - AC'DC Rusya performansını (Monsters Of Rock). İnanılmaz bir kalabalık destek verir gruba
ellerinde bayraklarla. Iron Maiden çoğu konserinde de bu yaşanır.
Hatta Türkiye'de de bu amaçla Iron Maiden bayrakları satılıyor halen ama tabii konser falan olmadığı için ev duvarlarını süslüyor ceylan desenli halı misali...
Testament çalarken Alman fanlar üzerinde grubun logosu ya da albüm kapakları olan dev bayraklar açmışlardı. Fanlar tarafından yaptırılan bu bayraklar grbun sahne arkasına astığından daha bile güzeldi.
Slayer'ın çıkacağı gün, daha konsere saatler varken Slayer Fan Club ellerinde baraklar ile Wacken alanında dolaşmaya başlamıştı.
Kendi kendime, "memlekete dönünce ben de yaptıracağım Testament bayrağı" dedim. Konserde açarım koç gibi, konser dışında da duvarımı süsler dedim...
Sonra düşündüm de, Testament ne zaman gelecek TR'ye, salla gitsin...
En iyisi bir tane CROSSFIRE bayrağı yatptıralım (kardeşim deerrudolf ile ortak) "büyük" konserlerde açarız.
Para denkleştirdik 1 tane
CROSSFIRE, 2 tane de
NIGHTWOLVES bayrağı bastırdık.
😉
İyi ki de yapmışız...
😉
CROSSFIRE fanıyız ailece (annem bile seviyor, babam da müziği değil ama elemanlarını sever). Konserde tabii ki de üzerinde grubumuza ait bir şeyler olan bayrak da açarız, tezahürat da yaparız. Yeri gelir haksızlık yapılacak olursa "dürüstçe" de savunuruz...
😉
Bundan sonra da byük konserlerde bayraklar açılacak...
😉