Canım kardeşim, aynı evde yaşıyoruz ama aynı saatlerde nete girmediğimiz için kimi zaman birbirimizin mesajlarına ya da yorumlarına da müdahele edemiyoruz.
Ben konuyu kilitleyen ilgili yöneticiye özel mesaj yolu ile ulaştım.
Gerekçe yazacak zamanı olmadığı için bu şekilde kapadığını, hatta sileceğini ama bize iyilik olsun silmediğini, orada sadece kilitli bıraktığını yazmış 😆
Gerekçe olarak ise "grup elemanları ya da organizatörlerin kendi etkinliklerinin reklamını yapmasının yasak olduğunu" belirtmiş.
Başka yöneticilerle de görüştüm zaten durumu. Eminim yakın zamanda açılacaktır konu.
Ortada bir yanlış anlama var. Konuyu açan sen; ne grup elemanısın, ne de organizatörsün. Ama sanırım onlar bu şekilde düşündü.
Konu içindeki Nightwolves mesajlarını esas alarak reklam yapıldığını düşündüler sanırım. Komik ama sanırım yanlış anlama var.
Eee böyle olsa bir Galatasaray taraftarı, takımı hakkında herhangi bir konu açamaz öyle değil mi...
Bir fan kulüp üyesinin, kulübünün düzenlediği bir etkinlik ve fanı olduğu grup ile ilgili konu açması son derece normal olsa gerek.
Eminim konu en kısa zamanda tekrar açılacaktır.
Bu nedenle sinirlenmeye gerek de yok...