Mahcem demiş ki:Oralarda paralarlar o cihazları, yazık olur. Eric Clapton'ın bir sözü vardı: "Genç adama eski şarap vermeyeceksin, değerini bilmez, şişeyi diker içer sızar kalır, sabah başağrısından başka birşey yapmaz, ona vereceksin ucuz şarabı, zıbarana kadar içsin. Eski şarabı şarap içmesini bilen tecrübeli adma vereceksin ki şarap tadı alına alına içilsin. Yoksa ziyan olur."
CrazyLead demiş ki:yeni bir anfi buldum 3 12ax7 lamba + 2*el34 lamba çıktı içinden daha hiç kullanılmamış gibi aleti 20 milyona aldım eskiciden 3 kanallı bir anfi acayip birşey 3 gitarı aynı anda gir.. üstelik çıkışıda balanslı hayret bir olay yahu... markası celezon diye birşey gitarı bagladım kaymak gibi sesi var..
CrazyLead demiş ki:yeni bir anfi buldum 3 12ax7 lamba + 2*el34 lamba çıktı içinden daha hiç kullanılmamış gibi aleti 20 milyona aldım eskiciden 3 kanallı bir anfi acayip birşey 3 gitarı aynı anda gir.. üstelik çıkışıda balanslı hayret bir olay yahu... markası celezon diye birşey gitarı bagladım kaymak gibi sesi var..