Üstadlar ben tartışma konunuzu anlamadım kusura bakmayın...
Tartışma fender custom shop üzerine mi? Yoksa genel olarak custom shoptan mı bahsediyoruz?
Ben Fender Custom Shop üzerine görüş belirttim ama seri üretimin üzerine bir de custom shop üretenlerin hepsi için alabilirsin bu söylediklerimi. Yalnız bir de boutique gitarlar var. Bunları tanınmış ve marka olmuşlarla karıştırmayalım (işte burada konu olan Fender gibi). King Bee, Rebel Relic, Steffsen ve benzerleri. Hatta Nick-Huber'i de sayalım. Adı şu anda aklıma gelmeyen daha niceleri var. Custom Shop ise, ben de kullanıyorum o halde. 4 ay bekledim Rebel Relic'im için. Ancak bunların olayı tamamen farklı Fender Custom Shop'dan. Daha sonra bu konuda başka paylaşımlar da yaparım. O zaman daha netleşir ne demek istediğim.
Bir de not düşeyim: Ben durduk yere revire işemek için tartışma çıkaracak kafayı geçeli oldu baya. Benim için bir tartışma yok. Görüş belirttim. Ben olsam başka alternatiflere kayarım. Kaydım. Ancak Fender Custom Shop, tabii ki kaliteli gitar çıkarıyor. İhtiyaç duyup, parasını da denkleştirdikten sonra alanlar güle güle kullansın. Tebrik ederim. Fotoğrafları buraya koysunlar, beraber layklayalım. OK?