- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle pek yakıştı diğerlerinin yanına :3 bu hali fazlasıyla güzel gelmekte gözüme ama inceden de o vuruklar kırıklar dert oluyor, diğer 3 gitar V olmasına rağmen değil vuruk boya dökülmesi bile bulunmamakta onların yanında bu hali gerçek anlamda üzüyor beni. Boyatmak için biryer ile anlaştım logodaki çiziklere kadar müdahale edilecek ilk fırsatta göndereceğim yaptığı işlere de baktım benim için kusursuz göründü eğer merak eden olursa facebook profilini seve seve iletirim şimdi reklama girer mi nasıl olur bilemedim sıkıntı olmasın. Üstünde de bir cila bulunmakta yani doğrudan ağaca temas yok. Renk konusunda da kararsız kaldım kesinlikle siyah istememekteyim onun dışında kelly gitarlara çok ilgim olmadığından -sırf jackson sevdamdan 1 kelly 1 rr 1 soloist sahibi olmak isterim hep- pek bilmiyorum ne yakışır ne yakışmaz. O konuda da fikirlerinizi dinlemekten keyif alırım.
Şimdilik durum böyle yakın vakit 4 gitar ile ard arda kayıt alırım böylelikle belki SD - EMGhz - EMG81 89 - Jackson stok manyetiklerin karaktere etkisi hakkında da yardımcı olabilirim ileride merak eden arkadaşlara.