Cihandemir luckymax, walla en sonunda tanışabildik gölgede çok çok memnun oldum tekrardan.Yav ancak mesaj yazabildim İstanbula gitmem gerekti finaller vardı derken az biraz balatayı yaktımda
🙂Birde söylediklerine sonuna kadar katılıyorum cihancım sonuna kadar haklısın.Luckymax abi cok sağolasın o senin süperliğin bide ayrıcana cuma günki muhabbet için teşekkürler tekrardan valla şunu gördüm ki resmen iki tane sağlam adama calmak 1000lerce kişiye konser vermeye eş değermiş, yıktınız be abi gölgeyi gaza geldim caldım bende valla
🙂
Abazin teşekkür ederim iltifatların için
🙂
Müge'cim şimdi durum şöyle oldu, Ogün Sanlısoy hem parçaların zenginliğini arttırmak hemde Metin Türkcan'ın Şebnem Ferahla olan programının yoğunluğu sebebiyle olabilecek çakışma durumlarında onun yerine solo gitarları çalacak Metin abi varkende ritmleri alabilecek bir gitarcı arayışına girmişti.İstanbulda da birkaç farklı müzik sektöründe ki isime hem Ogün Sanlısoy hemde Menajeri sormuş soruşturmuşlar birkaç farklı yerden benimle alakalı olumlu geridönümler oluşunca da bana ulaştılar.Telefonda konuştuk ilk sonra İstanbulda provalar yapıldı ve gruba girdim böylelikle.Çokta güzel oldu
🙂
Gorkyeah Tuşe grubunun henüz tanışamadığımız ama tanışmayı çook istediğimiz İzmirde ki destekçisi arkadaşım , ah bende linkleri vericektim helali hoş olsun sen vermişsin bile ehhe sağolasın
🙂
Jokermg abi teşekkür ederiz, beğenmene çok sevindim, lakin bizde çok eğlendik gerçekten güzel bir programdı.Birde burdan Güven Erkin Erkal'a teşekkür edeyim.Lakin okuduğunu sanmıyorum ama sağolsun varolsun.
Birde abuk sabuk işlerin adamı olarak gitar videosu cekeceğime klavye videosu cektim hani başlığın bir amacı olsun diyerek onu koyayım.Aman klavyeci arkadaslar ulan ne biçim performans bu de get işine demesinler henüz çok çok yeniyim bu klavye konusunda ama öğrenecem onuda heeeyt gazıyla bu videoyu koydumm
🙂ehuhe yani demek istiyorum ki bu klavye olayınıda az biraz calmaya basladim yakında gitarı bırakıcam piano alıcam
😛😛😛
http://www.youtube.com/watch?v=1IEU_JPAaC4