24 saniyede derdini anlatabilen nadir bir adamsın sanırım. kaç nota bastın abi ben sayamadım neyse bir sayan olmuştur kesin veya şu sıralar onunla uğraşıyodur. hani hız herşey ya... (ulan amma göz kırptım, tik başlayacak bende)
daha uzun kayıtları heyecanlan bekliyoruz. neler yapabileceğini bildiğim için yorum yapamayacağım uzun kayıtlarınada muhtemelen. belki armoniye, elektronik altyapıya filan burnumu sokarım en fazla ama gitarına birşey söyleme terbiyesizliği yapamayacağım kesin.
hadi kolay gelsin, acilen uzun kayıtları "as" buraya emi!
Ehe sağolasın abi senden bunu duymak inan çok sevindirdi beni. Açıkçası umarım yorum yaparsın çünkü aslında electronic müziği hiç bilmiyorum şu anda sadece kafama gelen şeyleri yapıyorum, lakin electronic işi şu an için benim için uçsuz bucaksız derya konumunda eh klavyeye olan hakimiyetim yada olmayan hakimiyetim desem daha iyi
🙂beni muhtemelen zorlayacak ve bu konuda özellikle şöyle böyle falan diye yönlendirmelerin eminim benim için çok yararlı olacaktır.
Limon ve chilekessh teşekkür ederim arkadaşlar
🙂
oooo silver surfer iyidir valla ne diyim. Ayrıca Satriani' nin Surfing With the Alien albümünün' de kapağını süsler o silver surfer
hadi baalım Bijen' cim Amiga oyun müziklerini bekliyoruz. Bilirsin Amiga' nın ses ve müzik olayı zamanına göre oldukça üst noktalardaydı. Halen de Amiga müzik dosyası olan "mod" ( mod uzantılı dosyalar/ *.mod gibin ) larla yurt dışında beste/parça yarışması yapılıyor bir çok değişik müzik türünde, Prog. Metal' de dahil olmak üzere...
genellikle birbirini tekrarlayan ve artık sıkan olaylar içinde senin bu çalışman gerçekten çok güzel olacak, değişiklik olacak. Ayrıca müzik, davullar gibi herhangi bir konuda yardım edebileceğim bir şey olursa hiç çekinme haber et bana burdan özel mesaj olarak , veya cep tel. imi vereyim sana numaram değişti çünkü...
Kendine iyi bak, iyi eğlenceler diliyorum ( asla kolay gelsin demem eğlenerek, severek yaptığın bi şey için, ZOR güzeldir ZOR olan güzel olur huhuehe ) Görüşürüz.
Ah be commodore64 üm vardı amigam olamadı yaw
🙁ama bakiyim internetten dediklerine belki kafaya zikre ilham getirir dimi
🙂 Bu arada hakkaten ya surfing with an alien hiiç aklıma gelmemişti vay be ki Joe Satriani'nin en sevdiğim albümüdür artık bilinç altıma nası etki ettiyse abi koca dünyada bulduğum temaya bak resmen dumur oldum ya!Bu arada abi bana cep telefonunu ö.m. yollar mısın , madem numero değişmiş
🙂Bu arada son cümleler ders kıvamında süper laflar olmuş progressive adamın söyleyeceği laflar süper hoşuma gitti yaw
🙂
**bijen kayıtları daha yeni indirdim..ikinci kayıt hakkında yorum yapacağım...seni daha önce de izledim ve daha önce de yazmıştım o yüzden gitar hakimiyetin hakkında en ufak bir şüphe duymadığımı tekrar belirtme ihtiyacı duymuyorum..bu forumdaki gitarcıların %90 unun hayal ettiği şeyleri yapabiliyorsun..
**yalnız video tam bir hayal kırıklığı olduğu benim için..tema olarak son derece zayıf..kafamda hiçbirşey canlanmadı benim açıkcası..haddim değil tabi ama biraz daha melodi ve tema üzerine düşünsen inanılmaz eserlere imza atacağına adım gibi eminim..dostum umarım eleştrilerimin iyi niyetli olduğunun farkındasındır..çalışmalarını takip edeceğim büyük bir keyifle..grşmek üzre..
p.s. video kayıtlarında kameradan daha uzak bir yere oturursan kayıtlar daha başarılı olacaktır..arkadan gelen tel sesleri biraz rahatsız edici..kolay gelsin
p.p.s audio kayıtlardan öte daha çok video kaydı istiyoruz..
Tansel adamım çok haklısın kesinlikle doğru diyorsun , dediğim gibi video aslında internete koymak amaçlı değildi 30 saniyelik hoppala bir loop yaptım üstüne takıldım fln yeni kamera alınca heyecanla
🙂Yeni yapacağım videolar kesinlikle çok daha iyi olacaktır.Bunun gibi yerlerde sürünmeyecek
🙂Abi hadi çalmayı fln geçtim bunca zaman rocker adam tiplerinde deri ceketler uzun saclar fln dolaştık video da ki pijama modu bozdu yıktı
🙂asıl hezimet orda
🙂ehehe Bu arada yeni video yu değerli beyefendi sayın Soloist Lightning bey ile çekcem, hatunlar(K7 ve 1527) dursunlar azcık
🙂Lütfen soloist kallafı adamdır lafımdan başka manalar cıkarmayalım genelde gitarlarım hep hatun formatına sokmuşumdur ama soloist hatun formatına girmio erkeksi gitar
🙂