Bijen abicim canim cigerim,
asmis oldugun ilk kaydi dinledim. dusuncelerin cok guzel. ama dedim ki duyamiyorum, gitarin sesini biraz daha acik kaydetseydin keske. arkadaki ritmden cok ikisinin harmanini dinlemek istiyorum. daha dogrusu %70 solo, %30 da tekno. videoyu daha indiremedim gece onu da indirip yorum yapacagim.
ne kadar kaliteli bir insan oldugunu bu forumdaki bir cok insan biliyordur ve ne kadar iyi bir GİTARİST oldugunu da.el attigin her projeden alninin akiyla cikiyorsun,bunda da basarili olacagina yurekten inaniyorum. kayitta(hos daha yolun basindayim ne biliyorum ki ) ya da herhangi bir konuda bildigim butun bilgileri seninle paylasirim eger bi sorunun olursa. sen soyle yeter. benden bi fikir senden bi fikir yapariz birşeyler.
kolay gelsin manevi abim benim
Baris
bijen eline saglık 2 side guzel olmuş ama ben videonun son saniyelerini son yuzde 10 unu izleyemedim benden kaynaklı bi sorun sanırım. neyse cidden takıldım ve daha iyisini yapcam diyosun ama bu da gayet guzel olmuş bence
HAH !!! Bir bu başlık eksikti.. bir bunu denemediğin kalmıştı tam olmuş artık.. İce çığrından çıktın zaten KORG - Morg... Bambaşk abri adam oldun sen.... Anlayamaz oldum artık seni.......
-Bildiğim Bijen Rahimi,iyi çalar,efendi,alçakgönüllü adamdır.Son 4-5 sene içersinde anca 4-5 kere izlemişimdir birbirinden farklı ortamlarda ve organizasyonlarda.Hepsinde de tavırlarının birçok insana örnek olacak nitelikte olduğunu gördüm. (sene kaç hatırlamıyorum 2000 yada 2001 olabilir,kendisini ilk defa dizlerinin üstüne çökmüş,gözlerinde sabahın köründe evden kalkıp odtü barakasında çalmanın verdiği mahmurlukla ve yumuk yumuk gözlerle warlock çalmaktayken gördüm,bizde seçmelere gelmiştik bu adamın çok efendi olduğunu o zaman anlamıştım samimi ve kibar davranışlarından)
-Polemiğe girmezsin söylememe gerek yok,kendini olmadığın gibi lanse etmezsin endişem yok.Demem o ki başlığını da takip etmekten keyif alıyorum.
-Teknik yorum yapmak istemiyorum zaten bi ton gereksiz yazı yazmışım fazla kirletmiyim buraları.Kısaca başarılarının devamını ve yaratıcılığının sınırsızca genişlemesini dilerim.İyi günler.
Özellikle videodaki arka plan tasarımı çok başarılı bence.Ev süper yani
Bijen abim,
videoyu zar zor indirdim.sanirsam sitede bir yavaslik var tam ne oldugunu anlamadim.5 kb ile fln indirdi.her neyse gelelim video yorumuna
abicim keske biraz daha uzak tutsaydin kamerayi o nur yüzünü daha bi iyi gorebilseydik k7 guzel gozukuyor vallahi. guzel bir calisma olmus. pena sesleri geliyor ama olsun bu arada 2,52 de penayi agzina aldiginda aha dedim sweep+tapping geliyor. ama gelmedi gelseydi keske biliyorsun dombili yapar oyle seyler (dombili=michael romeo) ben de severim oyle seyler neyse konuyu cok dagitmadan tebrik de edeyim ve gideyim kolay gelsin Bijen abicim.
yahu bijen merak ettim, normalde bu topicte sormak dorumudur diilmidir bilememde, bu bestelerden yola çıkarak, tuşe' nin bestelerinin tarzı hakkında bir fiki sahibi olabilir miyiz?
Diycek laf yok aslında...
''Elektronik alt yapı ustune elektro gitar'' konseptiyle çok iyi bişeyle yapabilirsin bence,verdiğin örnek oldukça hoş keşke daha uzun olsaydı . Başka denemelerde istiyoruz lütfen
Başarılar,Sevgiler,Saygılar
Babaaa ya amiga dedin cigerimi yidin. Amiga da ki oyun müziklerinin coverlamak zaten herzaman sevdiğim bişeydi. Şöle lotusu olsun turricanı olsun. Hakketen Bijen üstad bi el atsa diyorum. ahh ahh yap be Bijen baba! ehehehCelestialEra demiş ki:hadi baalım Bijen' cim Amiga oyun müziklerini bekliyoruz. Bilirsin Amiga' nın ses ve müzik olayı zamanına göre oldukça üst noktalardaydı. Halen de Amiga müzik dosyası olan "mod" ( mod uzantılı dosyalar/ *.mod gibin 🙂 ) larla yurt dışında beste/parça yarışması yapılıyor bir çok değişik müzik türünde, Prog. Metal' de dahil olmak üzere...
nevermore demiş ki:Bu arada videoyu da indirdim izledim , üstteki acıklamalara gerek kalmamış sanırım , hakimiyet yok , su yok , bu yok vs.. diyenin g..ne kacabilir cünkü video 😆
abi bi otursak cikar valla ha...fst demiş ki:Babaaa ya amiga dedin cigerimi yidin. Amiga da ki oyun müziklerinin coverlamak zaten herzaman sevdiğim bişeydi. Şöle lotusu olsun turricanı olsun. Hakketen Bijen üstad bi el atsa diyorum. ahh ahh yap be Bijen baba! eheheh
fst demiş ki:Haa bi de üstad ya o BC Richi sen planete mi bıraktıydın yoksa doğrudan mı sattın. O vakitler ben planette bi BC Rich denediydim sonradan haberleri gelmişti Bijenin gitarı gibisinden.. Gitara senden bişiler mi bulaşmıştı öyle gitar kendinden döktürüyodu soloları o ne güzel gitardır öyle 🙂
celephais demiş ki:ibanez'iyle calarken gormedik boyle birsey, jackson'uyla tanisma serefine ise malesef nail olamadim ben henuz konum-zaman gercekligi yuzunden.
celephais demiş ki:abi bi otursak cikar valla ha...
http://video.google.com/videoplay?docid=5269535525574677084&q=japones
bak adam nintendo dan basliyim demis super mario cover yapmis guzel de olmus yani ha 😀
bi giana sisters, cabal, bedlam, em.hu.soccer, cannon fodder, swos...baslasak birakamayiz valla...