yaw nazar değecek çocugaa 😆 😆 41 bucuk kere maşallahh!!!
😆
😆 😆
awakeone demiş ki:Bijen "Fushion tv" de mankenlik yapmaya başlayacakmışsın diyorlar? :mrgreen:
_KehaneTEmre_ demiş ki:Bu iş böyle adım adım matamatik gibi önce blues u bitir sonra jazz ı bitir falan şeklindemiymiş ilk defa duyuyorum 🙂 ozaman dünyada hiç fushion yapan adam yok heralde 🙂 blues u yiyip bitirmek için herhalde bi 15 yıl vermek gerekir.Jazz müzik ustalarına baksan hepsi 55 yaşlarını buldugunu işi yiyip bitirmiş hale gelmişler.90 yaşında falanmu fushion dediğin zımbırtı yapılabilir anca ? Ayrıca sen FusHion demişsin fakat başlıkta Fusion yazıyor.Ayrıca Fusion kelime anlamı erime , kaynaşma , birleşmedir.Ve ben bu başlıkta Fusion kelimesini birkaç tarzı iç içe karıştırdıgı için kullandıgını düşünüyorum.Yani electronik alt yapı ile rock gitar'ı birleştirmek , kaynaştırmak, yani fusion etmek 🙂
Ben cevap veriyim...Televole bunlar.. İnanmayın🙂mo demiş ki:d.bijen rahimi hakkında bana kadar gelen bir dedikoyu aktarmak istiyorum;ogün sanlısoy'un ekibine kattığı yeni gitarist metin türkcan'ın kardeşiymiş!!!!! 🙂 benzemiyor da değilmiş hani,
bu konuya resmi bir açıklama getirilmesi kanısındayım.heyecan yok,sakin olalım.
lichking23 demiş ki:Bijen Rahimi'yi Tobb Etü Bahar Şenliği'de izlemiştim (Ogün Şanlısoy ile birlikte). Ve hem çalışına hem de şovlarına hasta olmuştum. Başarılarının devamını dilerim.
Bu arada hakkaten Metin Türkcan'a acayip benziyor. Ogün Şanlısoy'un Hadi Beni Güldür Biras klibinde karıştırdım Metin mi Bijen mi diye. Ama sonra Metin'i gitarından tanıdım 🙂