Sevgili Bijen,
Şebnem Ferah bi röportajında şöyle demişti: Başarıları için insanlara teşekkür edin. Bu hayatta yaşanabilecek en güzel şeylerdendir. Emek verip yaptığınız bir şeyin, başkalarının hayatına dahil olması ve sırf bu yüzden tebrik edilmeniz ömrü uzatan bir duygudur.
Çok doğru..
Ben de, eğer kabul edersen; bu mütevaziliğin ve canayakınlığın için sana teşekkür etmek istiyorum. Senin bulunduğun yere gelip de, kendisini sevenlerle hala bu denli iç içe olan fazla müzisyen yok, biliyoruz.
Deniz Bijen Rahimi ismiyle yaklaşık bir saat önce tanıştım. Sonrasında ismini araştırdım, internetteki sözlük topluluklarında seninle ilgili yazılanları okudum, son olarak bazı videolarını izledim. Eline, kalbine sağlık, müzisyen yönünle ilgili söyleyebileceğim başka birşey yok..
Yıllar geçtikçe çok çok daha iyi yerlerde olacaksın, bu hepimizce görülebilen birşey.
Son olarak, senden bir ricam var. Karşılık verebilirsen çok mutlu olurum, inan.
Bana biraz Metin Türkcan'dan bahsedebilir misin? Metin'e hissettiklerimi burda yazıp, benim için çok özel olan duygularımı basite indirgemek istemiyorum.
Ne kadar uğraşsam da tarife sığdıramadığım birşey bu, sadece bunu söyleyebilirim.
Zaman zaman birlikte çalıştığınızı biliyorum. Söyler misin, onunla müzik yapmak nasıl bir duygu? Birlikte paylaştığınız bir anınız olmuştur belki. Öznel olarak Metin nasıl biri? Deli dolu, içi içine sığmayan, muzurca bir yapısı olduğunu görebiliyorum konserlerden. Ayrıca playstation ve sigaraya düşkün olduğunu. Bir zamanlar yine yakından tanıdığımız değerli bir müzisyenle olan birlikteliğini.
Ona bunca uzakken, ancak bu kadarını öğrenebiliyorum..
Neler hissettiğimi eminim anlıyorsundur. Ruhun hâlâ pörsümemiş, capcanlı duruyor çünkü, hissedebiliyorum.
Eğer cevap verirsen, yazacağın her kelime birbirinden özel ve değerli olacak benim için.
Başarılarının katlanarak devam etmesi dileğiyle..