Ankara Psychedelic Rock Gecesi - 1 MART 2007
Nefes Bar da,gece yarısına doğru çıkabildiler .Açikçası Türkçe Rock ile pek ilgilenmem ama Dandaddan'ı çok merak ediyordum .Çooook fazla etkilendim .Ancak Nefes Bar'ın kronik ses sistemi problemi yüzünden bizler için eziyet oldu .İnsanı çileden çıkaran feedback çığlıkları sırasında solistin bir ara kendini tutamayıp "si...cem yaa" dediğini duydum ve içten katıldım .
Beni heyecanlandıran bir ilginç detay ise , hayatımda ilk kez crybaby ve delay pedalı takılmış bir saksafonu yakından dinlemek oldu . Çok heyecan verici bir grup ,çok etkilendim .
Grup elemanlarının hepsi kendilerini o kadar müziğe kaptırıyorlar ki,tek tek yüz ifadeleri izlenmeli.
Davul süper , çok sade bir set-up la harikalar yarattı .Klavyeye inanamadım , ton ve ses karakteri konusunda çok heyecan vericiydi .Bas süper ,sahnede dans ediyo ,gülüyo ,döktürüyor. Önce Gevende sonrasında Dandadadan'ı dinledim bu ay ve Türkçe müzik konusun da şunu demek istedim kenkendime : Savulun gençler geliyo ,hem de zıpkın gibi geliyorlar ,helal olsun .